2020. április 02.

Újabb magazinnal bővül az Atmedia online portfóliója

Az Indirekt.hu közéleti, szórakoztató portállal bővül a multimédiás kereskedőház portfóliója április elsejétől.

Idén márciusban a nemzetközi vírusveszély miatt jelentősen megváltozott a lakosság életmódja és ezzel a hírfogyasztási szokásai is. Előtérbe kerültek az online portálok, hírsite-ok, amelyek oldalletöltései közel 90 százalékkal emelkedtek a DKT és a Gemius legfrissebb adatai szerint. Az elemzők az eddig eltelt időszak abszolút csúcsértékének március 16-át mérték, amikor a híroldalak oldalletöltés száma elérte az 55,7 milliót - írják.

Az Indirekt.hu 2020 januárjában indult, a szerkesztőség célja az olvasók bulvár és közéleti témák iránti érdeklődésének kiszolgálása. A weboldalt a Blue Development Kft. működteti, amelynek Hajdú Péter a tulajdonosa. A portál oldalletöltése az év első negyedévének végére átlépte a havi hárommilliót. Az Indirekt.hu Facebook oldalának jelenleg 46 000 regisztrált felhasználója van, valamint április 1-től hírei a Hirkereso.hu nyitóoldalán saját bokszban is megjelennek.

Erdélyi Eszter, az Atmedia online üzletfejlesztési és értékesítési vezetője elmondta: „Bízunk benne, hogy az Indirekt.hu csatlakozásával sikerül tovább bővíteni portfóliónk célcsoportjait, és hosszú távú sikeres együttműködést kialakítani a kiadóval. Ígéretesnek tartjuk a piacon újdonságnak számító portál egyre bővülő videós tartalmait valamint a közösségi médiában már elért jelentős követői táborát."