2012. július 17.

Újabb megyeszékhelyeken érhető el a 4G

Július közepére két várossal bővült a T-Mobile szolgáltatásának elérhetősége.

Július közepére két várossal bővült a T-Mobile szolgáltatásának elérhetősége.

Július közepétől Kecskeméten és Szombathelyen is elérhetővé vált a T-Mobile 4G/LTE szolgáltatása. A cég közlése szerint Kecskeméten kültéren a lakosság 98%-a, beltéren 76%-a, míg Szombathelyen kültéren a lakosság 98%-a, beltéren pedig 69%-a élhet a lehetőséggel.

A szolgáltatás használatához a lefedett területen 4G mobilinternet csomagra és LTE-képes eszközre van szükség. Emellett a T-Mobile honlapján már megrendelhető az a 4G router, amely a hálózatra csatlakozva osztja el a technológia által nyújtott sávszélességet a wifi képes eszközök között.

A mobilszolgáltató 2012. január 1-jén indította el 4G/LTE alapú mobilinternet szolgáltatását Budapesten. A nyáron a tervek szerint a fővárosi agglomerációba és több vidéki városba is elviszik a szolgáltatást, s folytatódik Budapest lefedése is. Jelenleg kültéren a főváros lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE - közölték.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.