2017. november 02.

Újabb pokoljárás a Discoveryn

Ed Stafford, a Discovery Channel egyik leghíresebb felfedezője ismét a lehetetlenre vállalkozik. Új sorozatában bolygónk legveszélyesebb pontjait tűzte ki úti célul, a legextrémebb körülmények közül kell kiszabadulnia 10 nap alatt.

A túlélőbajnok nem ismeretlen a csatorna nézőinek, korábban már olyan műsorokban bizonyított, mint például az Ed Stafford: Út az ismeretlenbe vagy az Az önkéntes számkivetett, új sorozatával azonban bebizonyítja, hogy tűrőképessége gyakorlatilag határtalan. Ed most magával viszi a vadonba a kamerafelszerelését, másra viszont nem számíthat: ezúttal se térkép, se iránytű, se más eszköz nem segíti a szabadulását. Muszáj lesz bíznia a megérzéseiben és saját magában, hogy legyőzze az éhséget, a szomjúságot, az ezekből adódó rosszullétet és az egyéb, életét veszélyeztető körülményeket.

Ebben a sorozatban Ed ellátogat Bolíviába az Atacama-sivatagba, Panamába a Darién régióba, felfedezi Laoszt és Madagaszkárt, de Mongóliába is elutazik, hogy felvegye a harcot az Altai-hegységgel, valamint Bulgáriában a Rodope-hegység is próbára teszi a tűrőképességét.

Címkék: média discovery