2012. május 08.

Újabb portál a Feminától

A Retikül után indított újabb felület tematikus hírgyűjtőként funkcionál.

A Retikül után indított újabb felület tematikus hírgyűjtőként funkcionál.

Nőifriss néven indított női témákra szakosodott hírgyűjtő site-ot a Femina.hu. A közlés szerint a készítéskor az volt a cél, hogy átlátható, barátságos felületen kínáljanak olyan témákat, mint a szépségápolás, a bulvár, az ezotéria vagy épp a politika. Emellett olyan szolgáltatások érhetőek el az oldalon, mint az árfolyam- és valutafigyelő, a blogajánlók és a szakmai médiahíreket gyűjtő RSS doboz.

Az új site élére Horváth Júliát nevezték ki, aki a Femina.hu és a Retikül.hu projektvezetőjeként tevékenykedett eddig. Ezen pozícióját továbbra is betölti. Az általa is jegyzett Retikül volt a Femina előző piacravezetése: ez a női site tavaly év végén lépett a piacra, kifejezetten a divatra fókuszáló tematikával.

Címkék: femina női szakasz

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.