2018. május 16.

Újabb rádió a Vajna-birodalomban

A Kiskunmajsán és Kiskunfélegyházán sugárzó Sirius Rádiót működtető Félegyházi Hírlap Kft. került a Radio Plus Kft. tulajdonába.

A változásra április 3-án került sor, de a cégbíróság csak április 27-én jegyezte be, a Médiatanács pedig a keddi ülésén vette tudomásul a felvásárlást - írja a 24.hu.

A két frekvencián február óta a Rádió 1 műsora szólt, de a Siriuson előtte beharangozták az összekapcsolódást, hogy a Médiatanács engedélyezte volna azt. Feltételezések szerint Vajna előre tudhatta, milyen döntés fog születni - írják.

A felvásárolt Félegyházi Hírlap Kft. egyúttal székhelyet és ügyvezetőt is váltott: a Buda Centerben egy emeletre költözött a Rádio 1 budapesti stúdiójával és a szintén Vajna-közeli Retro Rádióval, az új ügyvezető Máté Csaba lett.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

14 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

14 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.