Szalay Dániel 2013. július 18.

Újabb webrádió indult

Tovább bővült a magyar „éter”. Néhány napja elindult - egyelőre béta állapotban - a Melange FM webrádió.

Tovább bővült a magyar „éter”. Néhány napja elindult - egyelőre béta állapotban - a Melange FM webrádió.

A Melange FM weboldalán két zenei csatorna közül lehet választani. A Melange Lounge FM-en az igazi ellazulást, relaxációt biztosító lounge és chill out zenéket sugározzák a nap 24 órájában megszakítás nélkül. "Jellemzően itt a (30+AB) célcsoport feletti, de még fiatal felnőtt inkább hölgyekből álló réteget céloztuk meg" - mondta el az alapító-ügyvezető, Ugodi Tibor.

A második csatorna, a Melange Dance FM inkább a bulik hangulatát és a non-stop táncolás, kikapcsolódását hozza, mint egy rövid „drink”, mely felpörget.

Mindkét csatorna többféle webes platformon és mobil applikáción keresztül is elérhető, van például iOS és Android applikációjuk is.

"Mi szórakoztatni és kikapcsolást nyújtani jöttünk létre, tehát a zene soha nem szakad meg felesleges műsorvezetői megszólalásokkal. Hisszük, hogy a rádiózás és a netes tartalmak fejlődése már az új jövőt hozza el a rádiós piac számára, így a Melange FM külföldi befektetői is ebben a hitben indítottak útjára egy izgalmas kalandot, ami remélhetőleg egy hosszantartó kapcsolat lesz a felhasználóink és köztünk" - fűzte hozzá Ugodi.

A cikk szerzője Szalay Dániel

Nézze meg Szalay Dániel teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.


Tovább szólhat az Érd FM 101,3

1 napja

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.