2019. május 08.

Újdonságok a TV2-n

Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója ismertette a portfólió legfrissebb eredményeit és beszámolt a várható újdonságokról, köztük a TV2 vadonatúj napi sorozatáról.

Ahogy Fischer Gábor kifejtette: a következő időszakban a feladat a csatornacsoport helyzetének megszilárdítása és a TV2 erősítése. Ebben fontos szerepe lesz a TV2 kaland-realityjének, az Ázsia Expressznek. Ördög Nóra műsorvezetésével ezúttal Sri Lanka, India és Thaiföld egzotikus tájain teszi próbára magát a hét sztárpár.

A tavaszi cannes-i televíziós vásár egyik legizgalmasabb formátuma a Catch Point, azaz a Kapd el, ha tudsz! gameshow is érkezik rövidesen. Ez az a játék, amelyben nem kell mindig tudni a helyes választ – elég csak jól helyezkedni! A műsorban két csapat verseng egymással, egy kérdésre tíz válaszlehetőség jelenik meg egy hatalmas kivetítőn. A játékosnak nincs más dolga, mint az általa helyesnek tartott megoldást bemutató fotó elé állni. Ha jól döntött és a megfelelő kép előtt áll, egy labda esik a kezébe és ezzel ölébe hullik a nyeremény is. Ha téved, de jók a reflexei, vagy elég gyors és ügyes, akkor bárhonnan esik is a labda, ha elkapja, ugyanúgy jár a nyeremény.

Az Exatlon népszerűségét látva jön egy vadonatúj sport reality, a Fuss család, fuss! A műsorban fitt és kevésbé edzett, de nagyon elkötelezett civil és sztárcsaládok versenyeznek a főnyereményért.

A Sztárban Sztár eddigi hat szériájában ismert énekesek mutatták meg, mennyire tudnak belebújni más sztárok bőrébe. 2019-ben új formában tér vissza: a Sztárban Sztár leszek! egy tehetségkutató, ahol civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai és külföldi énekeseket. További újdonság, hogy idén a zsűritagok nemcsak véleményezik, hanem tanítják is a versenyzőket, a válogatók során maguk állítják össze a csapataikat, akik majd megküzdenek a nézők szavazataiért az élő adások során.

A programigazgató elárulta, hogy kik lesznek azok az ítészek, akik kritizálják majd a jelentkezőket. A mesterek olyan előadók, akik a Sztárban Sztár korábbi évadaiban bebizonyították, hogy ők az utánzás nagymesterei. Bereczki Zoltán, Pápai Joci, Tóth Gabi és Horváth Tamás. A válogatások már megkezdődtek, hamarosan jön a Sztárban Sztár leszek! Tilla műsorvezetésével.

Mintaapák címmel vadonatúj napi sorozatot indít a TV2. Az eredetileg argentin formátum hazai változatában négy, különböző élethelyzetben lévő, eltérő karakterű apának és családjuknak az életét követhetjük végig. Sajátos humorral feldolgozva olyan hétköznapi témákat, mint a barátság, az apa-fiú kapcsolat, a szeretet, a családi konfliktusok és a változó társadalmi szerepek.

Címkék: média tv2