2013. május 02.

Újdonságok az IAB Hungary-nél

Rónai Balázst megerősítették pozíciójában, és új tag is csatlakozott a szervezethez.

Rónai Balázst megerősítették pozíciójában, és új tag is csatlakozott a szervezethez.

Újraválasztotta vezetőjének Rónai Balázst, a Napi Gazdaság ügyvezető igazgatóját az IAB Hungary médiaszekciója. A pozíciót az elmúlt három évben töltötte be, és ugyanennyi időre szól az új mandátum is. A médiaszekció feladatai közé tartozik az online média érdekképviseletén felül többek között a NORI reklámbevételi felmérés menedzselése is.

További, a szervezetet érintő hír, hogy a NoSalty a Magyar Reklámszövetség mellett az IAB Hungary tagja lett, jelentették be. A webszakácskönyv 2008 májusában indult, s mostanra a magyar piac legnagyobb gasztrooldala lett havi több mint 1,1 millió egyedi látogatóval és 27 millió oldalletöltéssel (forrás: opa.gemius.hu, 2013. február) - közölték.

Legendás rockerek A Dal színpadán

13 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

14 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.