2017. április 13.

Újít a Kiwi TV

Több premierrel bővül a mesék birodalma a Kiwi TV elkövetkezendő heteiben.

Izgalmas rajzfilmekkel koronázza meg a húsvét hétvégét a Kiwi TV. A legkisebbek szórakoztatására április 14-én érkezik az Egérmese – A Manhattan sziget kincse, amelyben kiderül, hogy Fievel és csapata megkaparintja-e a titkos, város alatti világ kincsét, egy jobb jövő reményében. Nagypéntek estéjén Verne teknőc és erdei barátai is felbukkannak, ám kérdés, hogyan birkóznak meg a sövény teremtette akadályokkal, a Túl a sövényen című animációs vígjátékban.

Po panda dupla felvonással kedvez a rajongóknak, hiszen a Kung Fu Panda április 15-én és 16-án is akcióba lendül, a második részben ráadásul egy minden eddiginél nagyobb ellenséggel, Shen nagyúrral kell felvennie a harcot, miközben igazi édesapja után is kutat. Április 17-én jön Dr. Seuss klasszikus meséjének animációs adaptációja, a Lorax, a Hopp-ban pedig egy igazi húsvéti feladat vár Husira, a húsvéti nyuszi kamaszfiára. Új ismerősével, Freddel meg kell menteniük a jeles ünnepet. Emellett négy napon keresztül az Őslények országa is megelevenedik majd a képernyőn.

Április 11-től a Pound puppies: kutyakölyköt minden kiskölyöknek, április 18-tól a Chuck, a dömper kalandjai, május 1-jétől pedig az Én kicsi pónim: Varázslatos barátság is vadonatúj epizódjaival debütál, valamint további tartalommal bővül a kínálat az év hátralevő részében.

 

 

Címkék: média kiwi tv mese