A 2014 decemberétől CEMP Experience néven működő cégcsoport feladata a meglévő portfolió gondozása és értékesítése mellett a CEMP szórakoztató-kulturális tartalmainak és szolgáltatásainak folyamatos bővítése.

A CEMP-X Kft. néven működő sales house tevékenységi köre 2015-től kibővül az Index-kiadványok - Index, Dívány, Velvet, Totalcar, Sport Géza és Blog.hu – kereskedelmi képviseletével a kulturális ügyfelek és a médiapiaci szereplők felé, miközben továbbra is ellátja a CEMP-X portfolió direkt, és – a PORT.hu-t kivéve – ügynökségi értékesítési és marketingfeladatait is. (A PORT.hu-t ügynökségi ügyfelek részére a CEMP SH értékesíti.) A céget továbbra is Zsoldos Dávid, a kereskedelmi csapatot pedig Márkus Gábor irányítja.

2015 elejétől a PORT.hu nemzetközi adatgyártási és -értékesítési feladatai leválnak a PORT.hu médiatevékenységéről, az előbbit a PORT Data Kft. viszi tovább, míg a médiatartalom gyártása a Fidelio Média Kft. feladata lesz. A PORT Data ügyvezetését az adatüzletágat jelenleg is irányító Parragh Gábor, a Fidelio Médiát pedig a cég alapítója, Zsoldos Dávid veszi át.

A gyorsuló ütemben növekvő adatüzletág további fejlődése, valamint a PORT.hu minél gyorsabb integrációja érdekében Sárközy Katalin, a PORT.hu főszerkesztője január elsejétől az adatgyártás vezetőjeként elsősorban az EPG-ügyfelek kiszolgálásáért felel, míg a PORT.hu főszerkesztői teendőit ideiglenesen Pusztay András, az Index ügyvezetője látja el.

A CEMP Experience a közelmúltban megvásárolta a 2008-ban alapított 7ora7.hu színházi portált, amely főleg napi rendszerességű kritikái révén vált ismertté. A korábbi kiadó, a Kultúrbrigád Kft. a továbbiakban a saját produkcióira koncentrálja az erőforrásait, míg a 7ora7.hu illeszkedik a Fidelio.hu és a Színház.hu révén a kulturális területen már jelenleg is erős CEMP-portfolióba. A 7ora7.hu szakmai irányítását a Fidelio főszerkesztője, Réz György látja el.

A Fidelio Média Rajkó Anna által vezetett print divíziója 2014-ben tovább bővült és közel 90 ingyenes kiadványt jelentetett meg. A Fidelio és Bóbita programmagazinok mellett az év során debütált a PORT magazin, amely a PORT.hu tartalmaira alapozva elsősorban Budapest és Pest megye kulturális-szabadidős programjaiból nyújt válogatást a 15-45 éves korosztálynak. A több mint 700 ponton terjesztett kiadvány a Fidelio Média terjesztési hálózatának bővülését is jelentette: az eddigi, főként kulturális szegmensek mellett kiépült a horeca és a fitness-hálózat is. A magazinokhoz kapcsolódó tematikus különszámok példányszáma elérte az egymilliót.