2017. december 20.

Újra köztünk van Demcsák Zsuzsa

Az ATV-től nemrég menesztett műsorvezetőnő Facebookon üzent.

Demcsák Zsuzsa elmondása szerint az elmúlt három hónapot olvasással, főzéssel, sporttal és a családjával töltötte, csak olyan munkát vállalt, amelyet otthon eltudott végezni.

"Különleges dolog volt életemben először csak saját magammal foglalkozni. Azt tudom mondani, hogy egy nagyon picit álljon meg mindenki, aki azt érzi és azt gondolja, hogy elég volt!" - szögezte le a műsorvezetőnő.

Mint ismeretes Demcsák Zsuzsa a TV2 Mokkáját hagyta ott az ATV Egyenes beszédért, viszont nem töltött el sok időt az új szerepben, egy félresikerült interjú után (amely Szanyi Tiborral, a MSZP EP-képviselőjével történt) felmondott a csatornánál.

Rájár a rúd az ATV-re, a napokban a zaklatási botrányba keveredett Havas Henriktől is búcsúzni kényszerült.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.