Ezzel egy időben elindult a „Naked is normal” kampány, és a magazin korábbi „Entertainment for Men” szlogenjét „Entertainment for all”-ra cserélik.

A Playboy amerikai kiadója bejelentette, hogy a Cooper Hefner – az alapító, Hugh Hefner fia – a márciusi lapszámtól szakít az egy éve bevezetett visszafogott irányvonallal, és újra teret kap a meztelenség a magazinban.

A magyar Playboy – a licenctulajdonos engedélyével – soha nem szakított a meztelenséggel.

„Nem állítjuk, hogy korábban nem gondolkodtunk el rajta, de a magyar férfiaktól érkező határozott véleményekre –amelyek egyértelműen és egyöntetűen kiálltak a meztelenség mellett – hallgatnunk kellett. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a sokat sejtető, titokzatos, de mindent nem felfedő fotósorozatok –mint például a Mihalik Enikőről készült anyag – is érdekli a közönségünket, így nem elképzelhetetlen, hogy egy-egy alkalommal így mutassunk be magyar sztárokat. A lényeg, hogy továbbra sem fogunk eltérni az eredeti és egyedi meztelen vonaltól, és büszkén vállaljuk, hogy a meztelenség természetes. Ezt a természetességet a márciusi lapszámban egy magyar címlaplánnyal, Szabó Kingával ünnepeljük” – nyilatkozott Bus István, a magyar kiadás főszerkesztője.

A magyar kiadás a szórakoztatás mellett továbbra is nagy hangsúlyt fektet az olvasmányos és igényes tartalomra, izgalmas mélyinterjúkra, egyedi képanyagra és úttörő kezdeményezések keretében mutatja meg, milyenek a mai kor "új playboyai". Bemutatja azokat a 21. századi magyar, közéleti szereplőket akiknek fontos, hogy környezetüket minél jobbá tegyék – és hogy ők is értékes nyomot hagyjanak a világban.

A Playboy Hero kezdeményezés célja, hogy olyan férfi példaképeket állítson, akik szakmai sikereik mellett fontos társadalmi ügyek mellett is kiállnak. Az áprilisban immár negyedszerre megrendezésre kerülő Playboy Man of the Year gálán pedig olyan közismert férfiakat díjaz a magazin, akik kiállásukkal, intelligenciájukkal, világlátásukkal megtestesítik mindazt, amit a Playboy képvisel – olvasható a kiadó közleményében.

Rádiós pályázatok

13 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.