2016. július 25.

Újraindult a Kitekintő.hu

Egy új üzleti konstrukcióban, a régi alapító tagok bevonásával és egy átalakított, de a korábbi újságíróktól nem teljesen független szerkesztőséggel újra él a portál.

A korábban is jellemző külföldi gazdaságpolitikai és külpolitikai témák megtartása mellett a portál ezentúl külföldi vállalati hírekről, külföldi részvénypiacokról, releváns gazdasági információkról is beszámol, hangsúlyozottan azokon a területeken, ahol a magyar médiapiac lefedettsége mindeddig kifejezetten alacsony volt.

"Az oldal szerves részeként a továbbiakban is elérhető a Kitekintő korábbi cikkeinek 99%-a, ami több mint 70.000 cikket jelent, és az a bizonyos szerkesztőségi hozzáállás is megmaradt, hogy a cikkeket ne csak tényként közöljük, hanem helyezzük kontextusba, vizsgáljuk vagy legalább jelezzük az adott esemény hatásait is" mondja Lazók Rómeó főszerkesztő.

Az új oldal már nyilvánosan elérhető, a következő hetekben azonban még nem állnak le a fejlesztések, további új tartalmak várhatóak és hamarosan egy heti hírlevél szolgáltatás is beindul.