2010. június 11.

Úszik a holland 3D

Az utolsó mohikánok is bedobták a törölközőt, így nem lesz Hollandiában háromdimenziós focivébé-közvetítés. Pedig többen is tervezték.

Az utolsó mohikánok is bedobták a törölközőt, így nem lesz Hollandiában háromdimenziós focivébé-közvetítés. Pedig többen is tervezték.

Először a köztévé jelentette be, hogy sokallja a meccsenként 30ezer euró díjat; most a Ziggo és a UPC kábelhálózatok közölték, hogy elállnak a lehetőségtől. Az ok náluk is a magas költség volt. A helyzetbe pdig csak belekavart, hogy nem teljesen tiszta, miként is működnek a 3D esetében a közvetítési jogok – az viszont világos volt előre is, hogy készülékek híján nem élvezheti túl sok ember ezt a szolgáltatást. A GfK piackutató intézet becslései szerint az ország 137 ezer háztartásában lesz ilyen televízió az év végén.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

37 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.