2013. november 12.

Üzleti webáruházat indított az Invitel

Elsősorban a kis- és közepes vállalkozásokat célozzák meg az új szolgáltatással.

Elsősorban a kis- és közepes vállalkozásokat célozzák meg az új szolgáltatással.

Október végétől az üzleti ügyfelek is vásárolhatnak szolgáltatásokat, termékeket az Invitel weboldalán. A most indult üzleti webáruházban a cég elsősorban a kkv-knak szóló ajánlatait tette elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy a telefon, az internet és a mobilnet mellett informatikai szolgáltatásokat és eszközöket is meg lehet rendelni.

A lakossági ügyfelek eddig is meg tudták rendelni neten az Invitel-szolgáltatásokat, most a vállalkozás azért terjesztette ki a lehetőséget az üzleti ügyfelekre, mert így kívánja erősíteni a pozícióit a kkv-szegmensben - áll a közleményben
.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.