2015. november 16.

Ajánljuk magunkat: Boroznaki Gergő a Jazzy Rádióban

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Boroznaki Gergő, a Crane ügyfélkapcsolati igazgatója lesz a vendégünk.

Boroznaki Gergő, a Crane ügyfélkapcsolati igazgatója egy itthon is egyre izgalmasabb, ám még a kezdeti lépéseknél tartó területről, az Instagram-marketingről osztja meg a gondolatait velünk. Kik használják itthon a képmegosztó alkalmazást? Milyen tartalmakat (nem) szeretnek? Hogyan viszonyulnak a márkatartalmakhoz? Mely márkáknak való az Instagram, és mire érdemes használniuk?
Akit érdekel a téma, az november 17-én este 8 órakor tekerjen a 90.9 Jazzy-re, vagy hallgassa az adást a neten. A héten felkerül a site-unkra az adás podcast formában is.

SzínpadON - Néptánc, népzene az otthon kényelmében

18 órája

Az alapításának huszadik évfordulóját 2021-ben ünneplő Hagyományok Háza adventi meglepetéssel készül közönségének. A folyamatosan bővülő műsorfolyamba online tudnak bekapcsolódni a nézők.

A HangHordozók legjobbjait díjazták

2 napja

A Lámpaláng zenekar, a Bettika duo, a Resti Kornél zenekar, a Dudás-Kormos-Zelei trió, Németh Viktor és a Tramonti együttes lettek az idei díjazottak.