2015. január 12.

Ajánljuk magunkat: Földesi Tamás a Jazzy Rádióban

Kedden este 8 órakor ismét jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Az apropó pedig az lesz, hogy a szakember saját digitális ügynökséget alapított három kollégájával. Nemzetközi piacokra dolgoznak multikulti háttérrel.

Január 13-án Földesi Tamással beszélgetünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Összevetjük a cseh és a magyar digitális piacot, megtudjuk, hogy miként tekintenek Magyarországra a cseh kollégák, és arról is szó esik, hogy kiknek jut manapság eszükbe új ügynökséget alapítani a még mindig igen rázós piacon.

Földesi Tamás

A beszélgetés apropója ugyanis az, hogy Földesi Tamás eljött a Havas Worldwide prágai irodájától, ahol két évet töltött. Három, szintén a cégtől távozó digitális szenior kollégájával Swimming Pool Agency néven alapítottak új ügynökséget, amely január 5-én kezdte meg a működését. Az ügynökség függetlenként pozicionálja magát, ugyanakkor a Young & Rubicam pénzügyi befektetése mellett lépett piacra.

A Swimming Pool Agency csapata

A cég ügyvezetője a belga Peter Vijgen, ügyfélkapcsolati vezetője az ausztrál Evan Bosenberg, Földesi Tamás az adat és média vezető, míg az egyetlen cseh, Pavel Tuma a senior digital project manageri teendőket látja el.

Hogy miért lett éppen "úszómedence" (swimming pool) az ügynökség neve, az kiderül a keddi adásból, este 8-kor kapcsoljatok ránk!