Csütörtök este első alkalommal rendezte meg a Femcafe.hu női portál az Inspiráló Nők Estjét. A Várkert Bazárban tartott estélyen nyolc kategóriában díjazták az ösztönző nőket. Az gálán feltűnt Rogán Antal miniszter felesége, Rogán Cecília, valamint Hajdú Péter ex-felesége, Sarka Kata is.

Május 10-én a Várkert Bazárban először adták át a Femcafe.hu díjait az Inspiráló Nők Estjén. A nyolc kategória 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság, Jakupcsek Gabriella, Temesvári Andrea, Herendi Gábor, Kiss Gergely, valamint a Femcafe.hu főszerkesztője, Sajószegi Veronika állította össze.

A kategóriák nomináltjaira a portál olvasói szavazhattak, a győztesek kilétét pedig csak a gálaesten hozták nyilvánosságra. Az esemény házigazdái Osvárt Andrea és Kasza Tibor voltak - tudtuk meg a lapunknak elküldött közleményből.

Az esemény megszervezésében részt vett Nakama&Partners is, amely Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter feleségének, Rogán Cecíliának és Sarka Katának a közös cége. Mint ahogyan az a felvételeken is látható, a Rogánné és Sarka is jelen volt az eseményen, több képre összeálltak.

Az est házigazdái, Kasza Tibor és Orvárt Andrea, valamint Rogán Antal miniszter felesége, Rogán Cecília, illetve Sarka Kata - Femcafé.hu
Az est házigazdái, Kasza Tibor és Orvárt Andrea (balról a második), valamint Rogán Antal miniszter felesége, Rogán Cecília, illetve Sarka Kata - Femcafé.hu

A nézőtéren a díszvendégek mellett a sztárvilág foglalt helyet. Caramel és a Bakáts téri Általános Iskola gyermekkórusa az énekes két dalát adták elő, Tóth Vera és Király Linda a Proud Mary-vel, Szikora Róbert és Tóth Andi a Tovább és a Ne bánts című dalaikkal léptek színpadra közösen. A Dirty Dance Led Light Crew a vizuális élményről gondoskodott produkciójával és Nanushka bemutatója is színesítette a programot.

Inspiráló Nők

A Várkert Bazárban osztották ki a Femcafe.hu díjait.

1/6

A hivatalos beszámoló szerint az est főszereplői és a meghívott vendégek a hivatalos programot követően éjszakába nyúlóan ünnepeltek a Várkert Bazárban. A közlemény megemílti: a díjátadóról a SuperTV2 készített felvételt, amit május 19-én, 11 órakor tűznek műsorra.

A díjazottak:

A leginspirálóbb divattervező: Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője

A leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény: Palágyi Eszter, séf

A leginspirálóbb hétköznapi hős: Dr. Jázmin Zboray Antónia, bohócdoktor

A leginspirálóbb designer: Kosaras Renáta, festőművész

A leginspirálóbb vállalkozó: Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője

A leginspirálóbb ifjú sportoló: Tóth Ivett, műkorcsolyázó

A leginspirálóbb fiatal tehetség: Dr. Prokop Susanne, agykutató

A leginspirálóbb civil teljesítmény: Soltész Éva, állami gondozottakat segítő pedagógus

 

Az est díjazottjai - Femcafé.hu
Az est díjazottjai - Femcafé.hu