A cég közleménye szerint a tévék amellett, hogy az eddigi legtökéletesebb képélményt kínálják, az Android TV-nek köszönhetően az okos tévézés új élményét nyújtják és a dizájnjuk is lenyűgöző.

A 4K minőségben forgatott reklám rendezője az amerikai Andre Stringer, aki a DDB Berlinnel együttműködve 4000 lufi és másfél tonna glitter felhasználásával keltett életre egy elhagyott romániai kaszinót.

Először csak egy lufit látunk az üres épületben, amely szépen lassan megtelik a gömbökkel, majd a film csúcspontjaként a lufik felrobbannak, és színes glitterekkel árasztják el a környezetet. A különböző felvételi technikáknak és beállításoknak köszönhetően a készítők maximálisan kiaknázták a 4K HDR-ben rejlő lehetőségeket, hogy teljesen élethűen mutassák meg a hófehér lufik és a színes glitterek lélegzetelállító robbanását. A reklámhoz kapcsolódó képeket egy nagy sebességű képekre specializálódott fotós, Fabian Oefner készítette, aki zajszenzort rögzített fényképezőgépéhez, így minden egyes lufi kidurranásakor sikerült elkapnia a pillanatot.

Filozófiánk egyik alappillére, hogy mindig kielégítsük az emberek kíváncsiságát, akár a termékeinken, akár reklámjainkon keresztül

– kezdte Shuhei Sugihara, a Sony Europe, márka- és termékkommunikáció vezetője. Az új reklámunk követi a BRAVIA eddigi hagyományait: a labdáktól, nyusziktól és virágoktól kezdve, a lufikig és glitterig – a Sony mindig hihetetlen színeket és lenyűgöző képi világot teremtett, hogy megmutassa tévéi sokszínűségét. A kreatív koncepció most is ez volt és reméljük, hogy a nézőket megérintik a gyönyörű képek, amelyek megmutatják, hogy a 4K HDR TV mennyire részletgazdag színeket és kontrasztokat kínál – tette hozzá.

A közlemény arra emlékeztet: a Sony-nál komoly hagyománya van a megfelelő reklámzene kiválasztásának is. A legújabb kisfilm kapcsán Tom Odell-lel dolgoztak együtt, aki Cyndi Lauper True Colors című dalát dolgozta fel, True Colours néven. A reklám zenéjéért és a dal kiadásáért egyaránt a Sony Music felel, a True Colours minden digitális felületen elérhető lesz szeptember 30-tól.

A reklámkampány október elején indul Nagy-Britanniában, Írországban és Németországban. Magyarországon egyelőre nem terveznek televíziós kampányt.

Az új BRAVIA 4K HDR TV-k a legújabb képszabványok, köztük a magas dinamika tartományú (HDR) tartalmak megjelenítésére is képesek. A 4K Ultra HD felbontással együtt, a HDR technológia teljesen megváltoztatja a tévézés eddig ismert élményét.

 

Címkék: média 4K japán sony