2015. december 15.

Györke Orsolya és Rákosi Viktor a Jazzy Rádióban

Kedden este 8 órakor ismét friss adással jelentkezünk a 90.9 Jazzy Rádióban. Györke Orsolya, a Ford PR-igazgatója és Rákosi Viktor, a cég regionális marketingkommunikációs igazgatója lesznek a vendégeink.

Ezúttal az autómarketingé, ezen belül is a Ford márkáé lesz a főszerep a Médiapiac műsorában. Mit csinál a Magyarországon található regionális Ford-központ? Hogyan építenek a digitális felületekre, ezen belül a közösségi médiára? Milyen fogyasztói igényekre kívánnak választ adni az új típusú kereskedések? És: milyen évre számíthat az autós piac? Többek között e témákat érintjük Györke Orsolyával és a frissen kinevezett Rákosi Viktorral beszélgetve.

Akit érdekel a téma, az december 15-én este 8 órakor tekerjen a 90.9 Jazzy-re, vagy hallgassa az adást a neten. A héten felkerül a site-unkra az adás podcast formában is.

Ingyenes decemberi online előadások a KULTEÁTRUMTÓL

2 órája

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban szeptember óta működő KULTEÁTRUM vezetősége úgy döntött, hogy a december 3-tól műsorra kerülő online előadásait ingyen juttatja el a nézők számára.