Április elsején Erdélyi Gábor fotós csatlakozott a Sony Imaging Ambassador – Europe Program résztvevőinek táborához, míg zenei vonalon a vállalat először működik együtt Magyarország legendás rockzenekarával, a Tankcsapdával.

A Tankcsapda zenekarért Magyarország-szerte rajonganak, teltházas koncertjeiken ezrek tombolnak. De vajon milyen lenne hazavinni magunkkal ezt a hangulatot és a mellkasban dübörgő basszust? A Sony a zenekarral együttműködve hozza el a rajongók otthonába az igazi koncertélményt, ugyanis a napokban érkezik a hazai boltok polcaira a 26+3 exkluzív Tankcsapda számot is tartalmazó High Power Audio csomag. A dalok egy egyedi Sony pendrive-on kerülnek a készülékek dobozába.

„A Tankcsapda mindig is nyitottan állt az újdonságok kipróbálásához és használatához. Szeretünk élni a korszerű technológiák adta lehetőségekkel, mert többek között ez is hozzájárul a rajongókkal való szoros, napi szintű kapcsolattartáshoz. Ennyi év után is fontosnak tartjuk azt, hogy a ’csapda friss és aktuális maradjon, ehhez pedig elengedhetetlen a stabil partneri háttér. A Tankcsapda és a Sony két patinás név, így joggal bízhatunk a közös munka sikerében!” – nyilatkozta a zenekar.

„A Sony elkötelezett híve a művészetnek, a tehetségnek és természetesen a zenének. Idén első alkalommal működünk együtt zenei partnerrel: ezért úgy gondoltuk, hogy a Tankcsapda, aki hazánk egyik legmeghatározóbb együttese, a legideálisabb választás, hiszen rockzenei hangzásukkal és ikonikus dalszövegeikkel több generációt mozdítanak meg egyszerre. Bízunk benne, hogy a Tankcsapda zenéje a Sony High Power Audio hangrendszereinek jóvoltából minden rajongó otthonába koncerthangulatot varázsol majd” - mondta el Rab Sándor, a Sony Magyarország kereskedelmi igazgatója.

A zenei vonal mellett a Sony nagy hangsúlyt helyez a digitális képalkotásra. Április elsejétől Erdélyi Gábor képviseli a márkát, aki számos rangos nemzetközi díj mellett többször is elnyerte a Magyar Sajtófotó díjat portré kategóriában. A fotós életének alapvető része az utazás, hiszen művészként mindig keresi az új vizuális kalandokat, kihívásokat. Jelenleg kétlaki életet él Budapest és Barcelona között, de többször bejárta már Ázsia, Európa és Amerika legizgalmasabb zugait is, miközben felfedezte és dokumentálta a világ csodáit. Erdélyi képi világának meghatározó elemei a grafikus vonalak, a portréfotózás, illetve az emberek és az épített környezet közti kapcsolat megörökítése.

A kinevezés alkalmából a vállalat egy fotózás keretén belül hozta össze a zenekart és fotós nagykövetet. A Tankcsapdáról szóló képi anyagot Erdélyi Gábor (Sony Imaging Ambassador – Europe) készítette.