2020. augusztus 27.

Szombaton tartják az MVM Zenergia komolyzenei jótékonysági koncertet online

Szombaton ötödik alkalommal rendezik meg az MVM Zenergia komolyzenei jótékonysági koncertet, amelyet a fennálló pandémiás helyzetre tekintettel az idei évben online közvetítés formájában tekinthetnek meg az érdeklődők.

A zenei műsor élő lesz, amelyet nagyszabású fényfestés, extra tartalmak, helyszíni bejelentkezések és interjúk színesítenek, tesznek még emlékezetesebbé - olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.

Mint írják, az idei koncert hét fellépőjének mindegyike Junior Prima díjas művész is, akik mára már a világ ismert előadói közé emelkedtek. Az eseményen fellép Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész, Boldoczki Gábor Liszt-díjas trombitaművész; Csáki András gitárművész; Horti Lilla operaénekes; Pusker Júlia hegedűművész; Szegedi Csaba operaénekes és Várdai István Liszt-díjas csellóművész.

A jegyeladásból befolyt összeget idén is jótékony célra ajánlják fel. Az érdeklődők által legtöbb szavazatot kapott, támogatott szervezet nevére a koncert elején derül fény.

Címkék: kultúra mvm

A HangHordozók legjobbjait díjazták

20 órája

A Lámpaláng zenekar, a Bettika duo, a Resti Kornél zenekar, a Dudás-Kormos-Zelei trió, Németh Viktor és a Tramonti együttes lettek az idei díjazottak.