2016. március 01.

Újra ügynökségi zenekarok a Reklámzajon

Március 3-án este a Possible, a Big Fish és a Geometry Global házi zenekara lép fel a második Reklámzaj – ügynökségi bulikán.

A novemberi Reklámzajon a Neo Interactive, a Mito és a White Rabbit zenekara adott koncertet közel 400 ember előtt, most itt a folytatás.

A fellépők:

The Inshazamables (POSSIBLE)

A The Inshazamables-t még senki sem hallotta. A zenekar tagjai kínosan ügyeltek arra, hogy még a próbákon se találkozzanak, és még véletlenül se hallják egymást. Interjút sem adnak. Soha semmilyen körülmények között sem. Annyit sikerült kideríteni, hogy öten vannak, büntetlen előéletű POSSIBLE tagok. Foo Fighters, Blur, Coldplay és talán még Halász Judit számokat is fognak tolni a csütörtöki bulin, ahová magukkal viszik barátaikat is. Minden szó felesleges, csak a fülednek higgy!

Big Fish Band (BIG FISH)

Egyszercsak kiderült, hogy dobos, gitáros és basszusgitáros is dolgozik a BIG FISH-ben, innen már csak egy lépés volt a karaoke bulikat zenekari próbákká alakítani. Azóta hangosabbak, azóta zajosabbak, azóta van egy lovuk, azóta egyszer már felléptek, és azóta várják, hogy a Reklámzajon is színpadra álljanak.

The Shameless (Geometry Global)

A bulikban elhangzó „Mi lenne ha...” kérdésnek számos ember köszöntheti életét, most pedig egy zenekar is, a The Shameless. A Geometry Global tavalyi karácsonyi buliján a jó hangulat, a zene és némi alkohol együttes hatása egy forradalmi gondolatot szült: csinálni kellene egy céges együttest. Négy lelkes, amatőrnek nem mondható zenész összeállt, hogy egymást és környezetét zenével örvendeztesse meg. A Reklámzaj fesztivál közelségéhez mérten alacsonynak mondható próbák számának köszönhetően kapta a formáció a The Shamless nevet, hiszen ki az a szégyentelen, aki több száz ember elé csak úgy kiáll? Természetesen a kezdeti ijedelem helyét hamarosan átvette a lelkes felkészülés! Az énekesnő, a két gitáros és bendzsós alkotta banda nemzetközi slágereket dolgoz fel és teszi őket egyedi hangzásúvá. Hiszen ki hallott már Iggy Pop számot bendzsón?

STER

Gönci Gábor amellett, hogy a Team Red digitális kreatív stratégája, Ster néven több mint 10 éve dj-zik a legkülönbözőbb elektronikus zenei műfajokban. Az évek során olyan nevekkel játszott együtt, mint Knife Party, Stanton Warriors, Krafty Kuts, Freestylers vagy éppen Parov Stelar. A legjobb budapesti klubok mellett a Balaton Soundon és a Szigeten, illetve Franciaországban, Ausztriában és Szlovákiában is fellépett már. Az utóbbi időben kéthavonta hallhattatok tőle Petőfi DJ Mixet, március 3-án pedig ő biztosítja a remek hangulatot a koncerteket követően!

A buli a G3 Klubban (Gödör Klub) lesz csütörtökön, kapunyitás 20 órakor, koncertkezdés pontban este 9-kor, ezért érdemes időben érkezni.

További információk a Facebookon.