Az alkoholfürdőtől a káposztaevésig

Az alkoholfürdőtől a káposztaevésig
3 órája

Forró fürdővel és fokhagymával is kezelhető a közösségi médiában terjedő hírek alapján a koronavírus által okozott felsőlégúti megbetegedés. Utánajártunk, milyen hatékonysággal veszik fel a küzdelmet a közösségi oldalak az dezinformációval szemben.

Pozitív és negatív példák – a válságban megjelenő márkák

Pozitív és negatív példák – a válságban megjelenő márkák
Hegyi Henrietta1 napja

A vírus érzékelhetően befolyásolja a vevők médiafogyasztását és áruvásárlási szokásait, emiatt a marketingszakembereknek ki kell találniuk, hogyan alkalmazkodjanak és milyen új kommunikációs módszereket vessenek be az emberekkel való kapcsolattartásra. Vagy éppen milyeneket ne vessenek be – az esettől függően.

Biztos, hogy a live stream megmenti a zeneipart?

Biztos, hogy a live stream megmenti a zeneipart?
Hegyi Henrietta2 napja

A pandémia által teremtett helyzetben a fizikai események helyett otthon ülve vagy éppen táncolva hozzák össze a rajongókat a zenei előadók. Fogyasztóként az élő közvetítések ötlete jó megoldásnak tűnhet, de a valóságban szinte semmit nem segítenek a zeneipar hányatott sorsán. A vírushelyzet olyan időszakban érkezett, amikor a magas kiadások és a zenefelvétel nehézségei miatt a zenészek amúgy is számos kihívással küszködtek.

#NektekSzólATaps ma

#NektekSzólATaps ma
1 napja

Április 7-e van, az egészségügyi világnap. Ebből az alkalomból a RAS esti tapsolásra buzdítja az olvasóközönségüket: ma 20 órakor szóljon a taps az egészségügyi dolgozóknak!

A kép itt tekinthető meg

Akcióban a csodakacsa

35 perce

Összefogásra szólította fel a piaci szereplőket a Wonderduck-POP cégcsoport.

#múzeumozzaszobádból

41 perce

A Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum is csatlakozott a kezdeményezéshez.