A HELL ENERGY jubileumi reklámfilmjéhez írt ″The Road″ elérte a 20 milliós YouTube és Facebook nézettséget. Havasi Balázs zeneszerző-zongoraművész 2016-ban, a HELL felkérésére komponálta a művet, amely a napokban elért megtekintésszámmal minden bizonnyal a legnézettebb magyar reklámfilmzene lett az interneten.

A hazai viszonylatokban egyedülállónak számító reklámfilm 10 forgatási nap alatt, 3 ország 18 helyszínén készült, és a magyar szereplők mellett számos külföldi fiatal is feltűnik benne. A forgatási napokat közel három hónapnyi egyeztetés és szervezés előzte meg, a végeredmény pedig több, mint 150 beállított snittet tartalmaz. A produkciós munkák az OMG Visuals nevéhez fűződnek, a reklámfilmben mutatott operatőri teljesítményért Hartung Dávid, a stáb operatőre 2017-ben Aranyszem-díjban részesült - közölte Szondy Réka kommunikációs tanácsadó.

 

A hatalmas, 20 milliós nézőszámot 4 év alatt érte el a klip, melynek hangulata a mai napig magával ragadó és rendkívül motiváló.


Az egyedülálló vizuális élményt a klip helyszínéül szolgáló csodálatos tengerpartnak és az érintetlen, havas hegyvidék látványának köszönheti, mely az impresszív Havasi-zongorajátékkal és a narrációval együtt különlegesen nagy hatásúvá teszi a filmet. A klip sikerének egyik titka az is lehet, hogy most, ebben a nehéz időszakban kifejezetten szükség van a motivációra, üzenetében mindenki magára ismerhet egy-egy erőt próbáló élethelyzetben:

"Kihívások, próbák, feladatok. Maga az élet. A mozdulatlanság felőröl, mozogni fárasztó. A döntés benned születik. Elindulsz, vagy megrekedsz. A siker ott hever előtted, csak észre kell venned."

 

Nem akarják nőknek hívni a nőket - itt az útmutató ellene

16 órája

Egy útmutatót adott ki a sajtónak a Women´s Liberation Front (WoLF) nevű szervezet többek között arról, hogy hogyan írjanak a nőkről anélkül, hogy megpróbálnák eltörölni vagy a háttérbe szorítani őket - írja a V4NA.

Többet neteztek szilveszterkor a magyarok, mint egy éve

2021. január 7.

Jelentős forgalomnövekedést mértek a Telenor és a Magyar Telekom hálózatain szilveszterkor és újév napján, a mobil adatforgalom évről-évre nő - közölték az MTI érdeklődésére a mobilszolgáltatók szerdán.