2020. április 09.

A hazai zenészek mellé áll a Rádió 1

Húsvét vasárnap elhangzanak majd az elmúlt tíz év igazi magyar popslágerei, a rádió ezzel a lépéssel kiáll a jelenleg koncert és közönség nélkül maradt hazai előadók mellett.

A koronavírus megjelenése mindenki életét megváltoztatta, a zenészek az elsők között voltak, akik elszakadtak megszokott mindennapjaiktól, a legtöbben közülük most az otthon maradás mellett kampányolnak közösségi felületeiken. A Rádió 1 kiáll azok mellett a zenészek, előadók mellett, akiket a kialakult járványhelyzet elszakított a közönségtől és a koncertezéstől egyaránt - írják. Április 12-én, húsvét vasárnap reggeltől estig kiemelt arányban szólnak majd a legnagyobb hazai popsztárok legismertebb slágerei, így kötve össze az előadókat a hallgatókkal.

A legnépszerűbb énekesek és zenekarok, mint például Király Viktor, Freddie, a Compact Disco, Kállay Saunders András, Berkes Olivér, Tolvai Reni, Horányi Juli vagy a New Level Empire, slágereikkel nem csak a jól ismert formában lesznek majd hallhatóak, új akusztikus átdolgozásokkal is készülnek majd a közönségnek. Ezeket rajongóik és a rádióhallgatók a Rádió 1 közösségi média felületein hallhatják-láthatják majd a Magyar Dalok Napján.

A vírus miatt a „felhőélményt″ keresik a vállalatok

13 órája

Az informatikai beruházások volumenét nem tépázta meg a koronavírus-járvány – derül ki az adatközponti és hálózati informatikai megoldások terén hazánkban piacvezető Hewlett Packard Enterprise szakértői véleményéből.