2020. december 04.

A mindigTV GO-n is elérhető a Paramount+ videókínálata

A ViacomCBS-hez tartozó Paramount Network, Comedy Central, MTV és Nickelodeon tartalomstúdiók népszerű sorozatainak több száz epizódja nézhető korlátlanul bárhol és bármikor, akár mobil eszközökön is.

A Paramount+ a világ egyik legnagyobb televíziós tartalomgyártója, a ViacomCBS nemzetközi és hazai sikersorozatainak, valóságshow és gyerekműsorainak a válogatását kínálja minden korosztály számára magyar nyelven. A szolgáltatás folyamatosan frissülő kínálatában többek között olyan sorozatok lesznek bármikor és korlátlanul megtekinthetőek, mint a Yellowstone, A halottkém, a Tömény történelem, a Comedy Club vagy a SpongyaBob Kockanadrág, a Lármás család, Dóra és barátai és a Mancs Őrjárat.

"A Paramount+ remekül kiegészíti és kiterjeszti a hagyományos televíziózást, a gyerekektől a felnőttekig mindenkinek lehetőséget teremtve arra, hogy kedvük és időbeosztásuk szerint rugalmasan válogathassanak a legváltozatosabb szórakoztató műsorok között" – mondta el a megállapodás kapcsán Harsányi Gábor, a ViacomCBS közép-kelet-európai alelnök-vezérigazgatója. Hozzátette: "az Antenna Hungáriával létrejött együttműködés jelentős előrelépést biztosít ahhoz, hogy ezentúl országszerte még több háztartás számára legyen hozzáférhető ez a szolgáltatás, akár önállóan is. A ViacomCBS a jövőben továbbfejleszti újszerű videoszolgáltatásait."

Címkék: mindig tv

Nem akarják nőknek hívni a nőket - itt az útmutató ellene

15 órája

Egy útmutatót adott ki a sajtónak a Women´s Liberation Front (WoLF) nevű szervezet többek között arról, hogy hogyan írjanak a nőkről anélkül, hogy megpróbálnák eltörölni vagy a háttérbe szorítani őket - írja a V4NA.

Többet neteztek szilveszterkor a magyarok, mint egy éve

2021. január 7.

Jelentős forgalomnövekedést mértek a Telenor és a Magyar Telekom hálózatain szilveszterkor és újév napján, a mobil adatforgalom évről-évre nő - közölték az MTI érdeklődésére a mobilszolgáltatók szerdán.