2020. április 09.

Kisvállalkozásokon segít a VMLY&R

A szakemberek ingyenes kurzussal segítik őket, hogy könnyebben eligazodjanak és helytálljanak a digitális tér útvesztőiben.

Tudjuk, hogy a digitális átállás sok esetben nemcsak a túlélés kulcsa lehet, de akár egy szintlépést is eredményezhet, új kapukat nyithat a márka életében. Azonban nem minden vállalat tud alkalmazkodni a hirtelen megváltozott körülményekhez, vagy egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ügynökséget vegyen igénybe az online marketing tevékenységének beindításához. A hamarosan induló VMLY&R Talks célja tehát, hogy számukra nyújtson valódi, kézzel fogható segítséget gyakorlatorientált példákon és interaktív előadáson keresztül - írják.

„Reklámügynökségként nap mint nap azon dolgoznunk, hogy segítsük ügyfeleinket marketing és üzleti céljaik elérésében. Ebben a rendkívüli helyzetben kötelességünknek érezzük, hogy a tudást, amellyel rendelkezünk ingyenesen felajánljuk azoknak, akiket a járvány gazdasági következményei üzleti és egzisztenciális veszélybe sodortak” - tette hozzá Palincsár László, a VMLY&R Hungary ügyvezetője.

A csapatot az ügynökség oldaláról Somogyi Dániel (Head of Digital), Erdei Csilla (Social Media and Influencer Expert), és Ádi Csaba (Social Media Manager) alkotja.

A vírus miatt a „felhőélményt″ keresik a vállalatok

13 órája

Az informatikai beruházások volumenét nem tépázta meg a koronavírus-járvány – derül ki az adatközponti és hálózati informatikai megoldások terén hazánkban piacvezető Hewlett Packard Enterprise szakértői véleményéből.