Valószínűleg azért, mert a mű leleplezi, hogy a szélsőséges szervezet miként akar leszámolni a demokráciával.

Alig pár hét múlva várható a megjelenése egy konzervatív újságíró könyvének, amely az Antifáról és a szélsőséges szervezetnek a demokrácia elpusztítására vonatkozó tervéről szól. Az indulatok azonban már most elszabadultak emiatt Portlandben, az Antifa aktivistái egy könyvesbolt előtt tiltakoznak a könyv megjelenése ellen - hívta föl az esetre a figyelmet a V4NA hírügynökség.

Erről maga a szerző, Andy Ngo számolt be a közösségi oldalán. Mint kiderült, az aktivisták a belvárosi Powell's Books könyvesbolt előtt gyűltek össze hétfőn. Azt követelték, hogy a könyv ne jelenjen meg a boltban semmilyen módon.

A könyvesboltot hétfőn ki is ürítették, mert számítottak az Antifa megjelenésére és a zavargásra. Ezután bejelentették, hogy bár a polcokra nem fogják kirakni a könyvet, az online kínálatban elérhető lesz. A jelek szerint a zavargás nem csak egyszeri volt, további tüntetésekre lehet számítani.

Az egyik aktivista egy videóban arról beszélt az üzlet előtt, hogy mindaddig meg fognak jelenni társaival a könyvesboltnál, amíg ott kapható a konzervatív újságíró könyve, amelyet nem mellesleg Adolf Hitler írásához, a Mein Kampfhoz hasonlított.

Andy Ngo Unmasked: Inside Antifa's Radical Plan to Destroy Democracy című könyve a szélsőséges Antifa mozgalom történetéről szól. Vannak benne interjúk korábbi követőkkel és olyan emberekkel is, akiket megtámadtak az aktivisták. Utóbbiak közé tartozik maga Andy Ngo is.

Fotó: A megjelenés előtt álló mű borítója

A szerző szerint senki nem olvasta még a könyvet (amely februárban fog megjelenni), mégis be akarják tiltani, és ez súlyos trendet vetít előre.

Borítóképünk illusztráció

Nem akarják nőknek hívni a nőket - itt az útmutató ellene

2021. január 15.

Egy útmutatót adott ki a sajtónak a Women´s Liberation Front (WoLF) nevű szervezet többek között arról, hogy hogyan írjanak a nőkről anélkül, hogy megpróbálnák eltörölni vagy a háttérbe szorítani őket - írja a V4NA.