2020. október 19.

Meghosszabbították Az Év Honlapja pályázat nevezési határidejét

November 5-én éjfélig várják a jelentkezéseket.

A legjobb honlapokat, applikációkat, rendezvényoldalakat, blockchain, digitális marketing- és technológiai megoldásokat 26 kategóriában várja a szakmai zsűri november 5-én éjfélig.

Több elismert hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalak pályázatait is várják a szervezők. A járványhelyzetben fontos, hogy a fejlesztések érintésmentes megoldásokkal növeljék a felhasználók biztonságát, ennek érdekében az értékeléskor figyelni fogják a nevezők ezzel kapcsolatos kommunikációját és megoldásait - hangsúlyozzák közleményükben.

A vírus hatásai elérték a digitális marketinget is, amire jól reagáltak a piaci szereplők. Soha nem látott méreteket öltött a KKV-szektor digitalizációjának igénye. A vállalati weboldalakon lehetőség van a szegmentált kommunikációra, a kreativitás kiteljesítésére, a legújabb digitális technológiai megoldások honlapba illesztésére, valamint a teljesen egyedi megoldások alkalmazására. Ezért az idei pályázaton továbbra is értékelni és díjazni fogják a kreatív, alkotó szemléletet - ígérik.
Az idei év újdonsága az érintésmentes marketing, a blockchain, illetve a technológiai megoldások és a kampányok elismerése lesz – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.
A pályázók figyelmébe ajánlják a Blockchain kategóriát, ahová olyan weboldalak jelentkezését várják, melyek a blockchain technológia segítségével újszerű megoldásokat kínálnak ügyfeleik és partnereik adatainak tárolására. A decentralizált adattárolás módszerével így hozzájárulnak a biztonságosabb adattárolás jövőjének építéséhez és fejlesztéséhez.
A bírálati szempontok között fontos szerepet játszik a dizájn, a kreativitás, a felhasználói élmény és a reszponzivitás, valamint nagy figyelmet fordítanak a kategóriának megfelelő tartalomra is. Érdemes minél hamarabb nevezni, hiszen ez előnyt jelent a közönségszavazatok gyűjtésében.
Pályázni az www.azevhonlapja.hu oldalon november 5-én éjfélig lehet.