Kiderültek az új Huawei P30 árai és specifikációi

Kiderültek az új Huawei P30 árai és specifikációi
18 órája

A héten mutatja be a Huawei a legújabb P30 és P30 Pro és P30 Lite csúcskészülékeit Európában, Párizsban. Azonban még a legnagyobb gyártók sem tudják a nagyközönség elől eltitkolni az új készülékek specifikációt, így már a megjelenés előtt szinte minden fontos információt megtudtunk a telefonokról.

Töltéstől töltésig túlélni

Töltéstől töltésig túlélni
Béres Máté2019. március 16.

Könnyű elektromos jármű, árammegosztás, fedélzeti számítógép – így lehet röviden leírni a Servo Movementet, amelynek alapítójával, az fps ügynökség társtulajdonosával, Csapó Balázzsal a társaság három termékéről (Linda moped, Powershare, OBU), valamint a kezdetekről és a jövőről beszélgettünk.

„Nem építünk futóhomokra várat”

„Nem építünk futóhomokra várat”
Béres Máté2019. március 15.

Innováció – a szó, amely Cziráki Dániellel, a Taxify cégvezetőjével folytatott beszélgetésünk során a legtöbbször előkerült. A társaság a hazai jogszabályoknak köszönhetően inkább klasszikus taxi-, és nem fuvarmegosztó szolgáltatást nyújt, pedig új piacokra is szeretne belépni, de még a luxusautókkal való közlekedés meghonosítását sem vetnék el.

A Huawei beperelte az Amerikai Egyesült Államok kormányát

A Huawei beperelte az Amerikai Egyesült Államok kormányát
2019. március 7.

A Huawei Technologies bejelentette, hogy keresetet nyújt be az Egyesült Államok egyik szövetségi bíróságánál, amelyben alkotmányossági kifogást emel a 2019-es védelmi költségvetésről szóló törvény, a National Defense Authorization Act (NDAA) 889-es szakaszával szemben. Lépésével a vállalat egyrészt azt kívánja elérni, hogy olyan bírósági döntés szülessen, amely kimondja, hogy a vállalatot célzó korlátozások alkotmányellenesek, másrészt, hogy a szankciókkal szemben jogerős és hathatós végzéshez jusson.

Magyarok fele már online vásárol prémium terméket

Magyarok fele már online vásárol prémium terméket
2019. február 26.

A magyarok közel fele már online szerzi be a kívánt prémium terméket, ezzel lassan közelít a 61 százalékos európai és a 69 százalékos világátlaghoz. Sőt 15 százalék akár szívesen rendel a tengerentúlról is, és leginkább magasabb minőségű kávéért/teáért ad ki több pénzt, derült ki a Nielsen, a fogyasztók prémium termékekhez kapcsolódó percepcióját felmérő, 64 piacon végzett online globális tanulmányából.

Együttműködik az AT&T és a Vodafone

2019. március 14.

Az együttműködés magasabb szintre emeli a multinacionális autógyártók biztonsági, védelmi és szórakoztatóelektronikai megoldásait.

Nevet vált a Taxify

2019. március 7.

A névváltás részleges arculatváltással is együtt jár, így a cég bemutatta új logóját is.

Mi keresnivalója az IT-fejlesztőknek a földeken?

2019. március 6.

A mezőgazdaság legtöbb területén kézzelfogható hatékonyságjavulást hoz az informatikai megoldások alkalmazása, ahol pedig kevésbé, ott a szemlélet elsajátítása céljából érdemes már most is áldozni rá.