Minek nevezzelek?

2013. december 2.

Kocsmáktól induló, értelmezhetetlen magyarság-kampányba torkolló urbánus-népies névadó egotrip.

Érdekel még valakit?

2013. november 25.

Szép dolog, hogy egyre több technológiával szerezhetünk további információkat egy márkáról, termékről – de élni is fogunk vele?

Fel, gyúrósok, kajakosok!

2013. november 12.

Szerethető, népszerű sportolóval lépett ki az edzőtermek szubkultúrájából az ATL médiába a BioTech USA márka. De pontosan mi lehet a céljuk?

Meglepően fogy a prémium

2013. november 4.

Hódít az olcsó, hobby a luxus, viszont egyre jobban látható a decens prémiumruházat iránti kereslet.

Játék vagy háború?

2013. október 24.

Összefoglalás és reflexió egy kreatív szakember gondolataira a kereskedelmi márkák kérdésében.

Üzleti városmárka

2013. október 14.

Bulinegyed, gyógyfürdő vagy cégközpont? Hogyan reagálhatnak a városmarketinggel foglalkozók a világgazdaság átalakulására?

Kinek jó most?

2013. október 7.

A bizalom és stabilitás önmagában már kevés a márkaérték növekedéséhez, sokat számít a fogyasztói igényeket kielégítő innováció. Ezt egyes technológiai márkák mellett számos FMCG-cég is a saját bőrén tapasztalhatja meg az Interbrand százas toplistája szerint.

Fatwashing?

2013. szeptember 30.

Mennyire őszinték az elhízásért felelősnek tartott nagyvállalatok egészséges életmód kampányai? Csak porhintés, vagy a marketingerő hozzájárulhat egy minőségibb élet kialakításához?

Hasbeszélők

2013. szeptember 23.

Realistán szereti a márkákat a magyar: az áll szívéhez közel, aki jót enni-inni és beszélgetni segíti.

Márkadarwinizmus

2013. szeptember 18.

Hogyan élhetjük túl, ha a márkánk természetes élettere beszűkül vagy egyenesen megszűnik? Váltsunk területet, vagy fókuszáljunk az üzleti szolgáltatásokra?

ElőzőKövetkező

Bírságot kapott az RTL Klub és az M5

3 órája

A Médiatanács bírságokat rótt ki a támogatási szabályok megsértése és helytelen korhatár-besorolás miatt az RTL Klub és az M5 szolgáltatójára.

Megérkezett a 2020-as World PR Report

6 órája

Évről-évre bizakodóbb a PR szakma az ICCO nemzetközi kutatása alapján. A több mint 3000 ügynökségi vezető által kitöltött online kérdőív eredményeit tartalmazó kutatást szerda este mutatta be az ICCO.

A buddhizmus a klímakatasztrófa megoldása?

1 napja

Mit gondol az Everstet 22-szer megmászó Sherpa a klímakatasztrófáról? Többek között erre kapnak választ a 15. alkalommal megrendezett Budapest Zeitgeist vendégei november 20-án a Budapest Music Centerben.