Marketingmorzsák Digitáliából

2013. szeptember 11.

Hoz-e áttörést az online videó a digitális márkaépítési beruházásokban, mikor mérünk már incremental reach-et és hány nemtévéző netes nomád él közöttünk?

Együtt nőttünk fel

2013. szeptember 4.

A márkák olykor nagy átalakuláson mennek keresztül, ha a célcsoportjuk változik. És nem csak azok, amelyeket a retro jegyében támasztottak fel, hanem a folyamatosan velünk élők is.

Jól őrzött titkok

2013. augusztus 26.

Az ésszerűsített nagyáruházi szortiment mellett a lelkes rajongók által üzemeltetett kis szaküzletekben lehet csodákat, kevéssé ismert, de értékes márkákat találni.

Címeres logósok

2013. augusztus 14.

Az egyes állami intézményeknek mennyiben van márkájuk? A cégarculat, a logó csak kötelező gyakorlat, esetleg remek lehetőség a baráti designerek megsegítésére?

Dohányos együttélés

2013. augusztus 6.

A dohányboltok megjelenésében akadnak vadkeleti elemek, de igazán szép eredmények akkor születnek, ha más márkákkal találkoznak.

Ökoszósölkomcsik?

2013. július 29.

Milyen lesz a jövő fogyasztója? Múló divat vagy megatrend-e a közösségi fogyasztás, a társadalmi érzékenység vagy a zöld gondolat?

B, mint bor

2013. július 23.

A Mátrai Borvidék közösségi és egyéni szinten is a márkaépítés útjának elején jár, miközben termékei tökéletesen illeszkednének a nemzetközi trendekbe.

Definiálgatunk?

2013. július 22.

ROI vagy nem ROI, az itt a kérdés. De leginkább a marketingráfordítások helye és szerepe a vállalatok életében.

Kelet- és Nyugat-Fesztivália

2013. július 10.

Az országrészek közötti vásárlóerő-különbség drámaian tükröződik a fesztiválok márkajelenlétén és marketingaktivitásán is.

Az ötödik P

2013. július 1.

A Szentszék világi szerepvállalása a márkaépítésre is kiterjed, hol közvetlen, hol közvetett formában, olykor pedig gerillák áldozatául esik.

ElőzőKövetkező

Káel Csaba lesz az új filmügyi kormánybiztos

2 napja

Káel Csaba, a Művészetek Palotája (Müpa) vezérigazgatója lesz az új filmügyi kormánybiztos szeptember 1-jétől - közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a sajtótájékoztatón.

A Pepsi Max nyerte a kólák ízpárbaját

2019. augusztus 22.

A Pepsi Max Ízpárbaj során a vállalkozókedvűek a Pepsi kalóriamentes termékét hasonlíthatták össze a legnépszerűbb kalóriamentes kólával. A vakteszt eredményeként a kóstolók 56 százalékának a Pepsi Max ízlett jobban.

Shane Tusup fellép az Influencer Festiválon

2019. augusztus 22.

Shane Tusup lesz az Influencer Festival kiemelt vendége, aki a csúcsteljesítményről és a saját korlátaink felszabadításáról tart 4 órás workshopot az Akvárium Klubban, szeptember 13-án.