Marketingmorzsák Digitáliából

2013. szeptember 11.

Hoz-e áttörést az online videó a digitális márkaépítési beruházásokban, mikor mérünk már incremental reach-et és hány nemtévéző netes nomád él közöttünk?

Együtt nőttünk fel

2013. szeptember 4.

A márkák olykor nagy átalakuláson mennek keresztül, ha a célcsoportjuk változik. És nem csak azok, amelyeket a retro jegyében támasztottak fel, hanem a folyamatosan velünk élők is.

Jól őrzött titkok

2013. augusztus 26.

Az ésszerűsített nagyáruházi szortiment mellett a lelkes rajongók által üzemeltetett kis szaküzletekben lehet csodákat, kevéssé ismert, de értékes márkákat találni.

Címeres logósok

2013. augusztus 14.

Az egyes állami intézményeknek mennyiben van márkájuk? A cégarculat, a logó csak kötelező gyakorlat, esetleg remek lehetőség a baráti designerek megsegítésére?

Dohányos együttélés

2013. augusztus 6.

A dohányboltok megjelenésében akadnak vadkeleti elemek, de igazán szép eredmények akkor születnek, ha más márkákkal találkoznak.

Ökoszósölkomcsik?

2013. július 29.

Milyen lesz a jövő fogyasztója? Múló divat vagy megatrend-e a közösségi fogyasztás, a társadalmi érzékenység vagy a zöld gondolat?

B, mint bor

2013. július 23.

A Mátrai Borvidék közösségi és egyéni szinten is a márkaépítés útjának elején jár, miközben termékei tökéletesen illeszkednének a nemzetközi trendekbe.

Definiálgatunk?

2013. július 22.

ROI vagy nem ROI, az itt a kérdés. De leginkább a marketingráfordítások helye és szerepe a vállalatok életében.

Kelet- és Nyugat-Fesztivália

2013. július 10.

Az országrészek közötti vásárlóerő-különbség drámaian tükröződik a fesztiválok márkajelenlétén és marketingaktivitásán is.

Az ötödik P

2013. július 1.

A Szentszék világi szerepvállalása a márkaépítésre is kiterjed, hol közvetlen, hol közvetett formában, olykor pedig gerillák áldozatául esik.

ElőzőKövetkező

Ezért zár be a magyar Playboy

13 órája

A modern férfi kép- és szerepminták változása, valamint a kiadó új célkitűzései állnak a Playboy bezárásának hátterében.

Az RTL Klub vitte a 45. hetet

14 órája

A kereskedelmileg fontos célcsoportban a 45. héten az RTL Klub műsorait választotta a nézők elsöprő többsége. A csatorna heti átlagos főműsoridős eredménye több mint duplája riválisának.

Együttműködést kötött a Sixt és a Wizz Air

1 napja

Együttműködési megállapodást kötött a Wizz Air és a Sixt, melynek keretében az autókölcsönző kedvezményes autóbérlést és egyéb átfogó szolgáltatásokat kínál a Wizz Air utasainak.

Három elsőfilmest támogat a Filmalap

1 napja

A Filmszakmai Döntőbizottság Szilágyi Fanni, Fazekas Máté és Dér Asia Inkubátor Programban készülő alkotásainak szavazott meg filmgyártási támogatást.

Fiatal vállalkozóknak segít a NAV

1 napja

2019-ben először vesz részt a Fiatal Vállalkozók Hete – Karrier&Üzleti Show-n kiállítóként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), amely tavaly indította el a kezdő vállalkozások támogatására hivatott Mentor Programját.

Személyi változások az ATV-nél

1 napja

Az ATV népszerű arca, Krug Emília múlt héten egy időre elköszönt a nézőktől. Szülési szabadsága alatt A nap híre című műsorban Lampé Ágnes, az Egyenes Beszédben pedig Simon András látja el a műsorvezetői feladatokat.