Marketingmorzsák Digitáliából

2013. szeptember 11.

Hoz-e áttörést az online videó a digitális márkaépítési beruházásokban, mikor mérünk már incremental reach-et és hány nemtévéző netes nomád él közöttünk?

Együtt nőttünk fel

2013. szeptember 4.

A márkák olykor nagy átalakuláson mennek keresztül, ha a célcsoportjuk változik. És nem csak azok, amelyeket a retro jegyében támasztottak fel, hanem a folyamatosan velünk élők is.

Jól őrzött titkok

2013. augusztus 26.

Az ésszerűsített nagyáruházi szortiment mellett a lelkes rajongók által üzemeltetett kis szaküzletekben lehet csodákat, kevéssé ismert, de értékes márkákat találni.

Címeres logósok

2013. augusztus 14.

Az egyes állami intézményeknek mennyiben van márkájuk? A cégarculat, a logó csak kötelező gyakorlat, esetleg remek lehetőség a baráti designerek megsegítésére?

Dohányos együttélés

2013. augusztus 6.

A dohányboltok megjelenésében akadnak vadkeleti elemek, de igazán szép eredmények akkor születnek, ha más márkákkal találkoznak.

Ökoszósölkomcsik?

2013. július 29.

Milyen lesz a jövő fogyasztója? Múló divat vagy megatrend-e a közösségi fogyasztás, a társadalmi érzékenység vagy a zöld gondolat?

B, mint bor

2013. július 23.

A Mátrai Borvidék közösségi és egyéni szinten is a márkaépítés útjának elején jár, miközben termékei tökéletesen illeszkednének a nemzetközi trendekbe.

Definiálgatunk?

2013. július 22.

ROI vagy nem ROI, az itt a kérdés. De leginkább a marketingráfordítások helye és szerepe a vállalatok életében.

Kelet- és Nyugat-Fesztivália

2013. július 10.

Az országrészek közötti vásárlóerő-különbség drámaian tükröződik a fesztiválok márkajelenlétén és marketingaktivitásán is.

Az ötödik P

2013. július 1.

A Szentszék világi szerepvállalása a márkaépítésre is kiterjed, hol közvetlen, hol közvetett formában, olykor pedig gerillák áldozatául esik.

ElőzőKövetkező

A pénzügyi tudás még értékesebbé válik

0 perce

A K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő vlogsorozatával és játékosan tanító vigyázz#KáPé mobilapplikációjával már az előző tanévben megkezdte a digitális átállást.

Medenceszoba, betegszoba, trambulinterem

3 órája

Gyerekek egy csoportja rajzolt álomházakat, hogy segítsék a lakhatási problémákkal küzdő és hajléktalan embereket egy civil szervezet adománygyűjtő kampányában.

Összefogásra hív a Retro Rádió

2 napja

A Retro Rádió meghirdette az összefogás pillanatát: ma este 7 órakor egy emberként tapsolhatja majd az ország a legendás Queen sláger, a We will rock you ütemét.

Magyar Nemzet: Korlátozza a hírlapterjesztést a posta

2020. április 3.

A napilapok szombati lapszámait az ország bizonyos pontjain csak a következő munkanapon kézbesítik a Magyar Posta munkatársai – olvasható a Magyar Posta Zrt. Hírlap Igazgatósága közleményében.