Mi más?

2013. június 25.

Kategóriát teremteni menő. Piacvezető márkát létrehozni szintúgy. Ezek mögött gyakran technológiailag egyedülálló újítások is állnak. Viszont az előremutató termékek gazdái idővel hajlamosak csak a bíróságokra támaszkodni a versenyhelyzetük fenntartásában, és az már ritkán az igazi.

Árnyékország

2013. június 17.

Magyar háttérrel is lehet nemzetközi babérokra törni, és nem szükséges ebben politikát keresni: elég „egyszerűen” világszínvonalúnak és bátornak lenni.

Nekünk a Balaton

2013. június 10.

Napsütés, bikinis csajok, harmincas évek és együttműködő magyar márkák – mi kell még a boldogsághoz?

Sándorok és a versenypiac

2013. június 3.

Egy sikeres konferencia két dimenziója és a durván beszivárgó külvilág – avagy hogyan építenek márkát kicsik és nagyok?

Beruházó márkák

2013. május 28.

Visszaesés, leépítés, kivonulás – ezek a kifejezések határozták meg az elmúlt évek piaccal, márkákkal foglalkozó híreit. Az elmúlt hetek történései mégis egy csepp reménysugárt jelentenek.

Mémesedő hűségprogramok

2013. május 21.

A városképi jelentőségű tescós Fila táska program után most Kappa bőröndök érkeznek a Spartól. De mit tesznek a részt vevő márkákkal a hűségprogramok?

Rengeteg Beyoncé

2013. május 13.

Miért lehet érdemes lehengerlően látványos, ám roppant költséges kampánymegjelenéseket finanszírozni?

Márkát építünk

2013. május 6.

Úgy érezzük, ideje rehabilitálni a márkaépítést, ugyanakkor erősíteni a hatékonyságát. Május 29-ére várjuk az érdeklődő harcostársakat.

Vizuális önazonosság

2013. május 2.

A márkák egyik legfontosabb azonosítója a vizuális megjelenésük. Az arculati kézikönyvek ideális esetben nem csak a logóval, céges színekkel, betűtípussal foglalkoznak, hanem az apróbb részletekkel, hangulatokkal, a megjelenésen keresztül képviselni kívánt értékekkel is. Két kedvenc példámat szeretném röviden bemutatni.

Utcamárkák

2013. április 22.

Az országimázs és a városmárka nem áll stabil lábakon, de főleg magánkezdeményezések eredőjeként felépült már néhány erős utcamárka Budapesten. Az önkormányzat most a Váci utca márkáját is megújítaná.

ElőzőKövetkező

Összefogásra hív a Retro Rádió

7 órája

A Retro Rádió meghirdette az összefogás pillanatát: ma este 7 órakor egy emberként tapsolhatja majd az ország a legendás Queen sláger, a We will rock you ütemét.

A Republic a Scitec lead ügynöksége

11 órája

A Scitec márka megerősítéséhez a reklámügynökség stratégiai és branding területen szerzett kiemelt tapasztalata szolgál biztosítékul - írják.