Mi más?

2013. június 25.

Kategóriát teremteni menő. Piacvezető márkát létrehozni szintúgy. Ezek mögött gyakran technológiailag egyedülálló újítások is állnak. Viszont az előremutató termékek gazdái idővel hajlamosak csak a bíróságokra támaszkodni a versenyhelyzetük fenntartásában, és az már ritkán az igazi.

Árnyékország

2013. június 17.

Magyar háttérrel is lehet nemzetközi babérokra törni, és nem szükséges ebben politikát keresni: elég „egyszerűen” világszínvonalúnak és bátornak lenni.

Nekünk a Balaton

2013. június 10.

Napsütés, bikinis csajok, harmincas évek és együttműködő magyar márkák – mi kell még a boldogsághoz?

Sándorok és a versenypiac

2013. június 3.

Egy sikeres konferencia két dimenziója és a durván beszivárgó külvilág – avagy hogyan építenek márkát kicsik és nagyok?

Beruházó márkák

2013. május 28.

Visszaesés, leépítés, kivonulás – ezek a kifejezések határozták meg az elmúlt évek piaccal, márkákkal foglalkozó híreit. Az elmúlt hetek történései mégis egy csepp reménysugárt jelentenek.

Mémesedő hűségprogramok

2013. május 21.

A városképi jelentőségű tescós Fila táska program után most Kappa bőröndök érkeznek a Spartól. De mit tesznek a részt vevő márkákkal a hűségprogramok?

Rengeteg Beyoncé

2013. május 13.

Miért lehet érdemes lehengerlően látványos, ám roppant költséges kampánymegjelenéseket finanszírozni?

Márkát építünk

2013. május 6.

Úgy érezzük, ideje rehabilitálni a márkaépítést, ugyanakkor erősíteni a hatékonyságát. Május 29-ére várjuk az érdeklődő harcostársakat.

Vizuális önazonosság

2013. május 2.

A márkák egyik legfontosabb azonosítója a vizuális megjelenésük. Az arculati kézikönyvek ideális esetben nem csak a logóval, céges színekkel, betűtípussal foglalkoznak, hanem az apróbb részletekkel, hangulatokkal, a megjelenésen keresztül képviselni kívánt értékekkel is. Két kedvenc példámat szeretném röviden bemutatni.

Utcamárkák

2013. április 22.

Az országimázs és a városmárka nem áll stabil lábakon, de főleg magánkezdeményezések eredőjeként felépült már néhány erős utcamárka Budapesten. Az önkormányzat most a Váci utca márkáját is megújítaná.

ElőzőKövetkező

Petíciót indítottak a civilek

2 napja

Tiszta levegőt a Duna-partokon is: radikálisan csökkentsék a hajóforgalom okozta levegő- és zajszennyezést! címmel indít kampányt a Levegő Munkacsoport és az aHang.

Traveling rovatot indított a Startlap

2 napja

Tartalmaikkal a valódi élményeken alapuló utazási tippek iránt érdeklődőket szeretnék megszólítani, méghozzá a témában jártas, közkedvelt utazók, bloggerek bevonásával.

Hat magyar film versenyez Szarajevóban

2019. augusztus 15.

A Filmalap Inkubátor Programjában készülő, A legjobb dolgokon bőgni kell című filmet Grosan Cristina rendező és Stalter Judit producer a CineLink Work in Progress nemzetközi szakmai fórumon mutatja be.

Elektronikus zenei pályázatot írt ki a Hangfoglaló Program

2019. augusztus 15.

A támogatás a ″klasszikus″ induló formációkhoz hasonlóan öt új dal felvételére, lemez megjelentetésére, klip készítésére és fellépésekre fordítható, illetve a kollégium által kijelölt mentor fix díjazására.