Ki mire vár?

2013. április 16.

A nemzetközi és hazai befektetők, vállalkozók, az állam, a fogyasztók, a média – mindenki vár valamire, valakire, talán leginkább a csodára.

Olcsó hűség?

2013. április 8.

A márkahűség megszerzése ma talán nehezebb feladat, mint valaha, mindenesetre akadnak hatásosabb módszerek is, mint egy szájbarágós reklámfilm.

Sokkoló divat

2013. április 2.

Mennyire merész húzás Marilyn Manson alkalmazása egy „hagyományos” divatház esetében?

Hazai keményprémium

2013. március 25.

A német hard diszkont láncok szinte egyedülálló esélyt kínálnak a magyar prémiumgyártóknak a bemutatkozásra, terjeszkedésre. Kérdés, hogy a beszállítók közül ki milyen mértékben tudja saját márkanevét is építeni az együttműködés során.

Összetört álmok sugárútja

2013. március 19.

A blog történetének első kollaborációja: képriport márkák és marketinggyakorlatok nyomában a kies Népszínház utcán.

A nyomor széle

2013. március 11.

A lakosság, a fogyasztóink anyagi helyzete rosszabb, mint gondolnánk. Érdemes átgondolni működésünket, tervezésünket, termékeinket, pozicionálásunkat.

Autoritás

2013. március 4.

A sok könnyed márka mellett néhány – jellemzően nemzetközi – cég a hivatalosság látszatával keres ügyfeleket a kispolgárság soraiban.

Hódító pálinka

2013. február 25.

A hazai piac meghódítása után végre esély látszik arra, hogy - a kezdeti nehézségeket legyőzve - nemzetközi sikereket is elérjen a magyar pálinka.

Próbáljuk ki!

2013. február 18.

Néhány izgalmas módszer arra, hogy a reménybeli fogyasztó kézbe vegye a termékünket – és egy bónusz a megtartásról.

Vamos a Sur

2013. február 11.

A piac hangja szerint kicsit megkésve hirdettem meg a keleti nyitást, mert az új csoda már a dél. Ezen felbuzdulva készítettem egy mélységi áttekintést a dél-amerikai és közép- és dél-afrikai piacok sajátosságairól, valamint az ezekre adott céges válaszokról.

ElőzőKövetkező

Forradalmi találmányok a Spektrumon

1 napja

Az emberiség történelmében a repülés álma sokáig csak álom maradt, de végül nem is annyira régen néhány zseniális elmének köszönhetően megváltozott a világ.

Elkészült az első nagy játszóházi médiakutatás

2 napja

A kutatásból kiderül, hogy a játszóház a fiatal családok egyik legkedveltebb helye, amely 20%-kal lekörözi az állatkertet, és 74%-kal a színházakat is, és majdnem felveszi a versenyt a tévénézéssel töltött idővel.

A hároméves gyerekek fele már okostelefont használ

2020. február 13.

A szülők annak ellenére adják oda készülékeiket legkisebb gyermekeiknek is, hogy azt tartják, ideális esetben csak idősebb korban lenne érdemes megengedni számukra az okoseszközök használatát.

Németh Ottó távozik a Henkeltől

2020. február 13.

Új igazgatót neveztek ki a Henkel magyarországi Beauty Care üzletág lakossági területének irányítására. Szak Zsuzsanna 2020. február 1-től tölti be a pozíciót.

A fiatalok a legmotiváltabb munkavállalók

2020. február 13.

A Monster állásportál és a TNS intézet tanulmányában több, mint 2000, különböző generációkat képviselő embert kérdeztek arról, hogy mi az, ami a munkával kapcsolatban fontos számukra.

Az IGN Hungary az Atmediával szerződött

2020. február 12.

Az amerikai alapítású videó játékokra és szórakoztatófilmek híreire, tesztjeire szakosodott weboldal magyar verziójának, az IGN.hu reklámértékesítésével bővült a multimédiás kereskedőház online portfóliója.