Ki mire vár?

2013. április 16.

A nemzetközi és hazai befektetők, vállalkozók, az állam, a fogyasztók, a média – mindenki vár valamire, valakire, talán leginkább a csodára.

Olcsó hűség?

2013. április 8.

A márkahűség megszerzése ma talán nehezebb feladat, mint valaha, mindenesetre akadnak hatásosabb módszerek is, mint egy szájbarágós reklámfilm.

Sokkoló divat

2013. április 2.

Mennyire merész húzás Marilyn Manson alkalmazása egy „hagyományos” divatház esetében?

Hazai keményprémium

2013. március 25.

A német hard diszkont láncok szinte egyedülálló esélyt kínálnak a magyar prémiumgyártóknak a bemutatkozásra, terjeszkedésre. Kérdés, hogy a beszállítók közül ki milyen mértékben tudja saját márkanevét is építeni az együttműködés során.

Összetört álmok sugárútja

2013. március 19.

A blog történetének első kollaborációja: képriport márkák és marketinggyakorlatok nyomában a kies Népszínház utcán.

A nyomor széle

2013. március 11.

A lakosság, a fogyasztóink anyagi helyzete rosszabb, mint gondolnánk. Érdemes átgondolni működésünket, tervezésünket, termékeinket, pozicionálásunkat.

Autoritás

2013. március 4.

A sok könnyed márka mellett néhány – jellemzően nemzetközi – cég a hivatalosság látszatával keres ügyfeleket a kispolgárság soraiban.

Hódító pálinka

2013. február 25.

A hazai piac meghódítása után végre esély látszik arra, hogy - a kezdeti nehézségeket legyőzve - nemzetközi sikereket is elérjen a magyar pálinka.

Próbáljuk ki!

2013. február 18.

Néhány izgalmas módszer arra, hogy a reménybeli fogyasztó kézbe vegye a termékünket – és egy bónusz a megtartásról.

Vamos a Sur

2013. február 11.

A piac hangja szerint kicsit megkésve hirdettem meg a keleti nyitást, mert az új csoda már a dél. Ezen felbuzdulva készítettem egy mélységi áttekintést a dél-amerikai és közép- és dél-afrikai piacok sajátosságairól, valamint az ezekre adott céges válaszokról.

ElőzőKövetkező

Fido Didóval ünnepli a 90. születésnapját a 7UP

1 napja

A 90-es évek ikonikus figurája, Fido Dido most visszatért. A 7UP idén júliusban ünnepelte 90. születésnapját, és a jeles alkalomból termékei csomagolásán visszahozta a népszerű márkahőst.

Kémikus tematikus nap a Da Vinci TV-n!

1 napja

Szeptember 21-én szombaton délután a kémia varázsát hozza el a gyerekek számára a Da Vinci TV. Szó lesz mindenről, amit az anyagok változásaival foglalkozó természettudománnyal kapcsolatban tudni lehet.

Tarolnak a Soproni Óvatos Duhajok

1 napja

Kiemelkedő eredményt ért el a Soproni Óvatos Duhajok a világ egyik legismertebb sörversenyén, az International Beer Challange-en.