Go East!

2013. február 4.

A hazai és európai stagnálás közepette felértékelődik a dinamikus piacok, így Kína szerepe is. De mi kellhet ott a sikerhez?

Mire adnak pénzt?

2013. január 29.

Egy jó rendezvényötlet mellett számos más tényezőnek is össze kell állnia, ha nagy márkák szponzorpénzeire pályázunk.

Forduló

2013. január 21.

Születésnapi hála és köszönet, sorsfordulók, niche divat és underground zene.

Zajtalanul

2013. január 13.

A nyugalom jegyében logótlanított márkákat dobott piacra a Selfridges – must have darabok és popkultúra.

PL rossz, értem?!

2013. január 7.

A márkagyártóknak fejtörést és profitcsökkenést okoz ugyan, de a fogyasztókat vélhetően nem fogják sivár nyomorba taszítani a kereskedelmi márkák, még ha az EU most tartani látszik is ettől.

B2G

2013. január 2.

Eljutottunk arra a pontra, hogy az üzleti szféra sajtóhirdetésekben üzen a kormányzatnak, így próbálva védeni állásait és bizonyítani fontosságát.

Aranyásók unokái

2012. december 17.

A márka egy életérzés, egy életstratégia. Vagy csak egy jól hangzó, csillogó hazugság lenne – még a nagy vízen túl is?

Ne a gyerek előtt!

2012. december 10.

Hogyan lesz képzett fogyasztó - és általában felnőtt - a gyerekből, ha minden káros ingertől elzárjuk? A marketingszakma mellett nem kerülhető meg a szülők, az iskola, a civilek és az állam szerepe sem.

Márkás magazinok

2012. december 5.

A vásárlási hajlandóság csökkenése és a kiadói kapacitások kihasználatlansága idején a márkamagazinok kiadása kölcsönösen hasznot hajtó vállalkozásnak bizonyulhat.

Hoppá

2012. november 26.

A nemzetközi cégek leépítési és költségtakarékossági lépései nem csupán a helyi ″marketingipart″ hozhatják nehéz helyzetbe, de a szakma elfogadottságát is tovább rombolhatják.

ElőzőKövetkező

Iskoláknak adományozott laptopokat az ALDI

1 órája

Az áruházlánc mintegy tízmillió forint értékben adományozott számítógépet hazai általános iskolák, középiskolák és diákotthonok részére az online tanulás támogatása céljából.

Mire elég ezer forint?

3 órája

Ezer forintból most egy az Ökumenikus Segélyszervezet otthonában élő gyermek napi ellátását lehet segíteni.

25 éve mutatták be a kultfilmet

6 órája

Bizony, már ennyi idős Will Smith és Martin Lawrence akció-vígjátéka, a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?, ami megismertette az egész világgal az Inner Circle ikonikus dalát is.

Életműdíjat kapott dr. Zsakó László

7 órája

A Nemzeti Tehetségsegítő Tanács a fiatal tehetségek felkarolásában sok éven át végzett önzetlen és igen eredményes tevékenységének elismeréseként.

Csökken az álláshirdetések száma

10 órája

A versenyképes szektorok vállalatai már rájöttek, a hosszútávú munkaerőpiaci siker kulcsa az, ha a lehető legjobb megfelelőséggel rendelkező emberek csatlakoznak hozzájuk.

Kampányokkal segít az Extreme Net

1 napja

Kreatív kampányokkal segíti a kis- és középvállalkozásokat a járvány idején az Extreme Net Digitális Kommunikációs Ügynökség.