Sajtgazdaság

Mit tesz az egészséges gazdaság a szereplőivel? Kis sajtpiaci rácsodálkozás.

Miközben mi – piacpárti szemmel gyakorlatilag értelmezhetetlen módon - azon lamentálunk, államosítani kellene-e a tejipari márkáinkat, hogy megmenthessük őket (és amire a FrieslandCampina elég frappáns választ is ad), a világ boldogabbik felén egy családi sajtcég épp kivívja a Nielsen elismerését. Mégpedig azzal, hogy az ott sem épp sima pályát jelentő innovációban egy egyszerű, de nagyszerű húzással sokat tud kaszálni. De ha végignézzük a Sargento oldalait, rájövünk, hogy nem csupán a vékonyabbra vágott szeletekkel domborítanak nagyot: az alapból széles fajtaválaszték (különböző érleltségű cheddarok, provolone, havarti…) és a kalóriabevitelt figyelők és a fitneszrajongók kényeztetése mellett például csökkentett sótartalmú termékeket is kínálnak, kézműves keverékeket és izgalmas párosításokat állítanak össze, akár az olasz vagy a mexikói ételek kedvelőinek.

A Facebook-oldalukon a legtöbb idővonali kép úgy néz ki, mint ha egy többmilliós reklámfotózás eredménye lenne, miközben reagálnak az aktuális eseményekre, releváns tartalmakat gyártanak és versenyeket hirdetnek, felhasználási módokat és fogyasztási alkalmakat javasolnak…

Meglehet, a négy állam cheddarjából készült reszelt keverék maga a dekadencia, de attól még öröm nézni, hogy egy jól működő gazdaságban, kifinomult fogyasztói kultúra mellett hogyan tudnak működni a dolgok.

Kampányt indította BlockBen és a Positive Adamsky

44 perce

A BlockBen és a Positive Adamsky augusztus óta készíti elő a kis- és középvállalkozói szektort célzó, nagyszabású bevezető kampányt, ami most debütál egy Szabó Simon főszereplésével készült online videósorozattal.

December nyerő hónapnak számít

2 napja

Legutóbb a nyári időszak hozott szerencsét az Ötös- és Hatoslottó játékosainak, a téli szünet közeledte pedig jó ómen lehet az újabb főnyereményre.

Jónak lenni jó! - Már majdnem 40 millió forint gyűlt össze

2 napja

Megközelíti a 40 millió forintot a közmédia jótékonysági kampányában összegyűjtött összeg, amelynek idei kedvezményezettje a már 30 éve koraszülöttek mentését és szállítását végző Peter Cerny Alapítvány - írja az MTI.

Bízunk Péntek 13 szerencsehozó erejében

2019. december 13.

Péntek 13-nak majdnem minden harmadik magyar különleges erőt tulajdonít, amely sokkal inkább pozitív, mint negatív a számukra – derül ki a Szerencsejáték Zrt. által készített online felmérésből.

Pályázattal jön a Biztonságos Internet Nap 2020

2019. december 12.

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a 2020-as Biztonságosabb Internet Nap alkalmából offline játékkészítő és videópályázatot ír ki hazai általános és középiskolások számára.