Nyomtatott magazint készített a 444

2020. április 28.

A 444 szerkesztősége elkészítette első nyomtatott magazinját, a 444 Makro-t. A tematikus lap elsőre a Túlélés vs. túl nem élés alcímet viseli, minden írása e köré szerveződik.

444.hu: „Olyan bélyeg lett a közmédiában dolgozni, mint amikor lecigányoznak”

2019. augusztus 12.

A 444.hu-nak adott interjút Balogh Krisztina, a közmédia volt híradós riportere, aki jelenleg Ausztriában dolgozik felszolgálóként.

Technológiai vezető áll munkába a Magyar Jeti Zrt.-nél

2019. április 02.

A mai munkaerőpiaci helyzetben szerencsénk volt, hogy olyan technikai vezetőt találtunk, aki minden szempontból passzol a csapatba, igazi ősinternetes, sokéves médiás és szolgáltatásfejlesztői tapasztalattal - írják.

444: A fideszes médiabirodalom 100 hazugsága

2018. október 26.

Az állami milliárdokból működő, központilag irányított kormánypárti médiagépezet évek óta totális háborút visel a valóság ellen - írják.

Kovács Zoltán kormányszóvivő az újságírásról

2018. október 01.

A magyar kormánynak egy aszimmetrikus médiatérben kell dolgoznia?

Mi lesz veled, Index?

Mi lesz veled, Index?

2018. szeptember 18.
A Spéder Zoltán tulajdonában lévő két CEMP-cég előbb megszerezte az Index alapítványát, a Magyar Fejlődésért Alapítványt alapító NP Nanga Parbat 17 Zrt.-t, majd Spéder eladta az egész csomagot Ziegler Gábor és Oltyán József magánszemélyeknek - írja a 444.hu.

Évfordulót ünnepel a 444 és az Adaptive Media

2018. augusztus 28.

5 éve kötött partneri együttműködést a 444 az Adaptive Mediával. Az évforduló kapcsán a hírportál és a sales house ügyvezetői értékelték az elmúlt fél évtized közös munkáját.

Gigantikus központi médiaholdingot építenek Orbánék

2018. augusztus 27.

A miniszterelnök felszámolná a több lábon álló rendszert.

Lázár János videóban búcsúzik

2018. május 09.

Majdnem két hétig nem frissült Lázár Jánosnak a kampány alatt legendássá vált Facebook-oldala, még a parlament megalakulásáról sem posztolt - írja a 444.hu.

Nem kapott adatokat Vajna tévéjétől az Artisjust

2018. április 18.

Nem szolgáltatott adatot az előző évi nézettségéről, illetve bevételeiről az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2 Csoport, így az Artisjus bírósághoz fordul.

A Magyar Zenei Tanács a talpon maradáshoz kér segítséget

1 napja

Az ősztől újrainduló programok lebonyolításához szükséges pályázatok mielőbbi kiírását és elbírálását kéri a Magyar Zenei Tanács annak érdekében, hogy a zenei élet valamennyi területe talpon maradhasson - írja az MTI.

Duplázott a Wonderduck Agency

2 napja

Az eredetileg felajánlotthoz képest több mint kétszer akkora értékű védőeszköz gyűlt össze a Wonderduck-POP cégcsoport kezdeményezésére. A cél a kisebb kereskedőhelyek dolgozóinak és vásárlóinak megvédése.