Kötelezettségvállalással zárult a PayPal elleni versenyfelügyeleti eljárás

2019. június 14.

A GVH elfogadta a PayPal kötelezettségvállalását. A társaság köteles lesz módosítani fogyasztói tájékoztatását, így a felhasználók könnyebben dönthetnek az átváltást igénylő fizetéseik során.

Hatszoros hasznot hozott a GVH

Hatszoros hasznot hozott a GVH

2019. június 06.
2013 és 2018 között a fogyasztók több mint hatszor annyit takarítottak meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) tevékenysége révén, mint amennyibe a Hivatal működése került - írják a közleményükben.

Kötelezettségvállalással zárult az Airbnb ügye

2018. június 19.

Az eljárásban vállaltak alapján a társaság köteles módosítani a fogyasztóknak nyújtott tájékoztatásait a díjaival kapcsolatosan.

Posztolj okosan!

Posztolj okosan!

Füredi Orsolya, EY 2018. január 05.
Jelentős változásokat hoz az újév a kommunikációs szakma számára is. Tavaly novemberben a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a két legjelentősebb hazai influencer, Kasza Tibor és Rubint Réka ügyei alapján kidolgozta ajánlását, amely irányt mutat minden hazai cég és véleményvezér számára abban, hogyan kell megjelölni a fizetett tartalmakat a közösségi médiában. Dr. Füredi Orsolya, az EY versenyjogi szakértője osztotta meg véleményét arról, hogyan kerülhetőek el a legkönnyebben a bírságok egy-egy influencer kampány során.
Kiegyezett a GVH a jogkezelőkkel

Kiegyezett a GVH a jogkezelőkkel

2016. december 09.
Öt szakmai szervezet terjesztette a kartellhatóság elé a végül elfogadott megoldást.

Megújult a Gazdasági Versenyhivatal

2013. május 03.

Az új arculatnak megfelelően kialakított, a szervezet valamennyi megjelenési elemére kiterjedő eszközrendszert május 1-jétől használja a Gazdasági Versenyhivatal.

Megtartotta tisztújító ülését az 5G Koalíció

3 órája

Dr. Budai J. Gergőt, a Vodafone Magyarország vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesét és igazgatóságának alelnökét ismét a szervezet elnökségi tagjává választották.

A Dreher lesz a Balaton Sound söre

7 órája

Idén először a Dreher lesz a Balaton Sound hivatalos söre, amelynek a nevét az Aréna és a mellette található Chill zóna is felveszi majd.

Ellenzéki előválasztási vita lesz az ATV-n

7 órája

Az élő adásban közönség előtt, nyilvános vitán vesz részt a három ellenzéki főpolgármester jelölt, Kálmán Olga, Karácsony Gergely és Kerpel- Fronius Gábor.

Erősít a Klikkmánia

11 órája

Júniussal ötfősre bővült a keresőmarketing ügynökség account csapata.