Divattal a gyerekekért

Divattal a gyerekekért

2020. szeptember 15.

A tavalyi rendezvény házigazdájához, Mihalik Enikő szupermodellhez most Blaskó Nikolett is csatlakozott azzal a nem titkolt küldetéssel, hogy a gazdasági és kulturális elit képviselői közül felajánlásaikkal minél többen járuljanak hozzá a gardróbvásár sikeréhez. Az akcióhoz eddig több mint 30 neves hazai tervező, divatmárka csatlakozott felajánlásaival.

Magyar lány infografikájával kampányol az UNICEF

2017. március 01.

A kezdeményezéshez a budapesti székhelyű Starschema Kft. adatvizualizációs szakértője is csatlakozott: Kovács Ivett infografikája az egyike azoknak a munkáknak, amelyen az UNICEF e témával kapcsolatos kommunikációja alapul.

Összefog a Nickelodeon és a UNICEF a gyerekekért

Összefog a Nickelodeon és a UNICEF a gyerekekért

2016. március 11.

Az egyenlőtlenségek ellen küzdő világszintű együttműködés részeként többek között a Nickelodeon és a UNICEF közös készítésű, kétórás műsor-összeállítását is láthatják majd gyerekek milliói, több mint 180 országban, a gyerekcsatornán.

Több mint 50 000 gumikacsa úszott a Dunán

Több mint 50 000 gumikacsa úszott a Dunán

2015. augusztus 31.

A hazánkban második alkalommal megrendezett Kacsafutamon több mint 5 millió forint gyűlt össze. Az eseményen ismert személyiségek, celebek – köztük Vajna Tímea és a Jóban Rosszban szereplői - is részt vettek. A futamot követően a Várkert Bazárban Mujahid Zoltán és az Anna and the Barbies adott koncertet.

Luxus ruhadarabokat árverez a UNICEF

2020. október 5.

Pénteken nyitja meg kapuit az UNICEF Magyarország háromnapos jótékonysági gardróbvására, a Pop-Up Store, amely idén több meglepetést is tartogat.