Kreatívigazgatóval erősít a HPS

2017. szeptember 22.

Újabb igazolás a HPS háza táján: Kenczler Marci személyében új kreatívigazgató csatlakozott az egyre növekvő csapathoz.

Penge hírt kapott a Heineken

2017. június 01.

10 shortlistes pozíciójából 9-et tudott díjra váltani a Soproni, ezzel a márka tulajdonosa, a Heineken Hungária Zrt. lett az év ügyfele az Arany Pengén.

Nagyvállalatok fogtak össze az önkéntesség népszerűsítéséért

Nagyvállalatok fogtak össze az önkéntesség népszerűsítéséért

2017. május 09.
Azért hogy növelni tudja a vállalati önkéntes programok elfogadottságát, az Önkéntes Központ Alapítvány (ÖKA) és a GE további öt nagyvállalattal összefogva, ebben az évben közösen indítja el az ENSZ által is támogatott IMPACT 2030 kezdeményezést Magyarországon, amelynek célja a szervezet fenntartható fejlődési feladatainak támogatása a vállalati önkéntesség eszközrendszerével.
A nők a jövő vezetői?

A nők a jövő vezetői?

2017. április 21.
Önbizalommal teli, magabiztos nőkre van szükség, derült ki a Loffice-ban, a Startup Safary keretében megrendezett „Future Leaders – nŐK a jövő vezetői?” panelbeszélgetésen.
Anonim kérhetnek segítséget a bántalmazottak

Anonim kérhetnek segítséget a bántalmazottak

2017. április 19.
Online tanácsadó oldalt indít az Ökumenikus Segélyszervezet a Vodafone támogatásával a kapcsolati erőszak áldozatainak.
Termékközpontú kampánnyal tér vissza a Hey-Ho

Termékközpontú kampánnyal tér vissza a Hey-Ho

2016. június 07.
A márka újra-bevezetésére meghívásos tendert írtak ki, melyet az ACG Budapest nyert. Az általuk megfogalmazott üzenet szerint, a Hey-Ho nem akar több lenni, mint egy gyümölcsital, amit szeretünk.

Vissza az életbe

2016. május 11.

A Bátor Tábor új videója ezúttal is az ACG Reklámügynökséggel együttműködésben, közösségi összefogásból jött létre, azaz a stáb tagjai a saját szabadidejüket feláldozva dolgoztak a megvalósításán.

Az ACG lett a világ leghatékonyabb független reklámügynöksége

Az ACG lett a világ leghatékonyabb független reklámügynöksége

2016. május 04.
Az ACG Budapest másodszor érte el ezt a helyezést, idén olyan ügynökségeket megelőzve, mint a Droga5 és a Wieden+Kennedy.

A legbefolyásosabb nőket listázta a Forbes

2016. március 30.

A médiások önálló kategóriát kaptak, Vidus Gabriella, Blaskó Nikolett, D. Tóth Kriszta, Kökény-Szalai Vivien és Karas Monika is a legbefolyásosabbak közé került.

Munkácsy-díjat kapott az ACG művészeti vezetője

2016. március 16.

A március 15-i nemzeti ünnep alkalmából átadott kitüntetések egyike Asztalos Zsolthoz, az ACG Reklámügynökség művészeti vezetőjéhez került.

Különleges workshopok a Brain Bar első napján

2018. május 9.

A limitáltan elérhető, közép- és felsővezetőket célzó program Európa legrangosabb jövőfesztiváljának első napján, május 31-én kerül megrendezésre a Corvinus Egyetem campusán.

Hűvösre tette a hónaljas bandát az ACG és a Rexona

2018. április 24.

Ellepték Budapest utcáit a hónaljas banda rabosítási fotói: Borzos „Kisbüdi” Alfonz, Potyka „Tócsa” Oszkár és Macskássy „Foltos” Félix a Rexona új termékének három legfontosabb termékelőnyére hívják fel a figyelmet.

Távozik az ACG-től Tihanyi Péter

2018. március 1.

A szakember, aki 2007-ben kreatívigazgatóként érkezett az ügynökséghez, 11 év után új kihívást keresett és talált magának.

Az ACG lett az E.ON lead ügynöksége

2017. december 4.

Az E.ON Hungária a MAKSZ tendereztetési útmutatásait szem előtt tartva keresett stratégiai ügynökségi partnert meghívásos, több fordulós zárt tenderen 2017 tavaszán.