Együttműködés az Antenna Hungária és a MobiSport között

2020. július 15.

A startup célja, hogy a ma már megszokott digitális minőségben, alkalmazáson keresztül nyújtson megoldást a sportvilág minden szereplőjének a tájékozódásban, közösségszervezésben és az adminisztrációs feladatokban.

EsportGuru néven új, díjmentesen elérhető e-sport csatorna indul a mindiGO felületén

2020. június 11.

Az Esport1 és az Antenna Hungária együttműködésével megvalósuló új online tévécsatornán az elektronikus sportoké és a videojátékoké a főszerep.

Nem lehetetlen megszólítani a nézőket, de nehéz

Nem lehetetlen megszólítani a nézőket, de nehéz

Szebegyinszki Szilvia 2020. május 13.
A koronavírus sokakat ültet le újra a televízió elé, ugyanakkor a fogyasztók elérése nehezebb ebben a helyzetben, mint valaha. Gerlei Gyöngyvérrel, az Antenna Hungária kereskedelmi igazgatójával beszélgettünk arról, hogyan érinti a televíziós szolgáltatókat a járvány.

Újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál

2020. május 12.

Május 13-án újabb üteméhez érkezik a vállalat technológiaváltása.

Április 29-én újabb átállás lesz az Antenna Hungáriánál

2020. április 27.

Április 29-én újabb üteméhez érkezik az Antenna Hungária technológiaváltása. A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, március és augusztus között tíz ütemben zajlik.

Kedvezményes előfizetést kínál az Antenna Hungária

2020. április 20.

Az otthoni idő eltöltését segítendő az Antenna Hungária az első 3 hónapban 100 forintos havidíjért kínál csomagokat az új előfizetőknek.

Április 15-én átállás lesz az Antenna Hungáriánál

2020. április 09.

A MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő átállás, március és augusztus között tíz ütemben zajlik.

Leállás várható digitális földfelszíni technológiaváltás miatt a MinDig TV szolgáltatásában a közép-magyarországi régióban

2020. március 17.

Szerdán újabb üteméhez érkezik a közép-magyarországi régióban az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatásait érintő technológiaváltása, emiatt rövid leállás is várható - írja az MTI.

Február 4-én 650 ezer háztartásban nem lesznek elérhetőek a közmédia egyes csatornái

2020. január 31.

Február 4-én várhatóan reggel hét és este hét óra között nem lesznek elérhetők a közmédia földfelszíni tévécsatornái frekvenciacserék miatt.

Megkezdődik a műszaki átállás az Antenna Hungáriánál

2020. január 20.

Változások jönnek a MinDig TV és MinDig TV Extra digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások vételében – frekvenciacserékre kerül sor közel száz digitális telephelyen.

Főszerkesztőváltás a G7-nél

13 órája

Augusztustól Váczi István váltja Kasnyik Mártont a G7.hu főszerkesztőjeként. A váltást a G7 társalapítója, Kasnyik Márton kezdeményezte, családi okok miatt.