Új ügynökséggel erősít az üzletlánc

2016. augusztus 31.

A márka megújulásának tudatosítására és a jubileum kommunikációjára reklámügynökségi tendert írt ki a Penny Market.

Sikersorozatokkal érkezik a Prime

2016. augusztus 09.

A TV2-csoport új csatornája szeptember 5-én, 21 órakor egy országos mozipremierrel kezdi meg műsorát.

Új márka az üzleti távközlés piacán

Új márka az üzleti távközlés piacán

2016. június 28.
Az Invitel Zrt-ből kivált és önálló cégben, márkanévvel, Invitech Megoldások Zrt-ként működik tovább a vállalati, nagykereskedelmi és kormányzati ügyfeleket kiszolgáló üzletág.

Nem létező múzeumnak keres arcot a MITTE

2016. június 03.

Kreatív pályázatot hirdet a fiktív budapesti Design Múzeum arculatának kialakítására a MITTE Communications, a KÉK - Kortárs Építészeti Központ partnerségével.

Holnap megújul a Népszabadság

Holnap megújul a Népszabadság

2016. május 27.
Az arculatfrissítés része annak a hosszú távú koncepciónak, amely alapján a Népszabadság 2015. augusztus óta működik – áll a Mediaworks közleményében, amely arra is kitér: jövő csütörtöktől szombatig féláron, 270 forint helyett 135 forintért lehet megvásárolni az jságot.
A TLC új arculata az Y generációt célozza meg

A TLC új arculata az Y generációt célozza meg

2016. május 10.
A Discovery Networks CEEMEA női életmódcsatornája, a TLC nemzetközi arculatváltása „OMG with heart” szlogennel zalik. Az arculati megújulás során a csatorna on-air és off-air kommunikációjába beépülnek az emoji karakterek. A TLC két központi márkaértékére – a meglepetésre és az érzelemre – épülő kampány tükrözi az emberi történeteket bemutató műsorkínálatot és a nézőből kiváltott érzelmeket.

Auchan: új arculat, új szlogen

2016. április 18.

Új vállalati irányvonalai szerint családi életközpontként határozza meg magát a hipermarketlánc; így szeretne még több élményt nyújtani és emlékezetesebbé tenni termékein keresztül az otthon töltött pillanatokat.

Megújult a DIMSZ arculata

2017. február 10.

Az új arculatot a korábbi logókat is tervező szakemberek bevonásával, a Café Designnal együttműködésben készítették el.

Megújul a Sport TV műsora

2017. február 2.

Február 3-tól új arculattal és új tematikával jelentkezik az immár 15 éves Heti helyzet című műsor a Sport TV-n. A műsorvezető és a vendégkör nem változik.

Új köntösben a Heti helyzet

2017. február 1.

Február 3-tól új arculattal és új tematikával jelentkezik a műsor a Sport TV-n. A műsorvezető és a vendégkör azonban nem változik.

Megújította arculatát a Front Page

2016. december 19.

Az új arculatban az ügynökséghez kötődő alapszínek továbbra is dominánsak maradtak, utalva arra, hogy az ügynökség alapértékei változatlanok.