Megérkezett az előzetes a BBC War of the Worlds minisorozatához

2019. október 01.
H. G. Wells regényét legutoljára 2005-ben dolgozta fel Steven Spielberg.

Debütál a Bolygónk, a Föld második évada

2018. március 14.
Hatalmas várakozás előzte meg David Attenborough legújabb természetfilm sorozatát, melyet kereken 10 évvel a Bolygónk, a Föld című sorozat után mutatott be a BBC. A filmet négy éven keresztül 40 országban forgatták, és összesen 42 operatőr keze munkáját dicséri.

Egy táncosnő is megirigyelhetné a Big Ben mozgását

2018. január 31.
A Spektrumon február 3-án induló BBC-s Hanghullámok: a fizika szimfóniái című két részes sorozat a többi közt a Big Bent is górcső alá veszi, és bemutatja, hogy hogy lehet ennyire kellemesen dallamos egy 13,7 tonnás harang zúgása.

A hormonok fantasztikus világa

2017. március 22.
Felnőtteknek szóló premierrel jelentkezik a Da Vinci Learning.

Moriarty visszatér?

2016. december 12.
A Sherlock új évada várhatóan január 1-jén indul a BBC One műsorán.

Szokatlan ötletet vet be a Ford új kampányában

2016. június 09.
A “kicsomagoló videók“ sztárja, Lewis Hilsenteger és Joanna Page színésznő, a BAFTA-díjas BBC-komédia, a Gavin & Stacey szereplője egy vicces, túlméretezett kicsomagoló műsorban mutatják be a márka KA+ modelljét.

BBC premier a Da Vinci TV-n

2020. január 16.

Michael Mosley brit orvos és újságíró új műsorában élősködőkkel fertőzi meg magát, hogy az emberi szervezetre gyakorolt hatásukat vizsgálhassa.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

2019. július 19.

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.

Országos premierekkel ünnepel a Spektrum

2019. július 1.

A Holdra szállás 50. évfordulója alkalmából a csatorna nyolc premierrel készül júliusban, amelyek egytől egyig a Holdra szállás és az űrkutatás témáját hozzák közelebb a nézőkhöz.