Dr. Beck György szerint nem csak a profit számít

Dr. Beck György szerint nem csak a profit számít

2019. július 10.
Dr. Beck György, a Vodafone korábbi első embere, aki ma már a Neumann János Számítógéptudományi-társaság elnöke, Szabó Zoltán Attila Törzsasztal című televíziós műsorában, a Fix Televízióban jelentette be, hogy a 2023-as informatikai diákolimpiát Budapestre hoznák.
Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat

Átadták az Év Menedzsere 2016 díjakat

2017. február 20.
Az Év Menedzsere címet Váradi J. József, a Wizz Air alapítója és vezérigazgatója, az Év Fiatal Menedzsere címet pedig Árvai Péter, a Prezi társalapítója és vezérigazgatója kapta. Dr. Beck György, a Vodafone Magyarország Zrt. elnöke Életmű Díjat kapott.
Olimpiai szurkolói központ nyílik a belvárosban

Olimpiai szurkolói központ nyílik a belvárosban

2016. augusztus 02.
Az M4 Sport élő közvetítésének szüneteiben a televízió szakértői, műsorvezetői, valamint olimpiai és világbajnokok elemzik majd az eseményeket.

Pozitív a Vízilabda EB médiavisszhangja

2014. augusztus 01.

A külföldi sajtó kevésbé intenzíven követte az eseményeket, viszont egy cikk erejéig foglalkoztak a médiafigyelem fenntartásának problémájával is.

Új vezér a Vodafone élén

2011. augusztus 04.

Dr. Beck György elnökként marad a mobilszolgáltató élén, mellé érkezik az új vezérigazgató.

Az újrahasznosítást támogatja a Coca Cola

5 órája

Egyedi kupakokkal támogatja a Coca Cola A Coca-Cola az üdítőital-csomagolások minél nagyobb arányú visszagyűjtését, visszaválthatóságát célzó kormányzati kezdeményezést.

Új autóbuszokat vett a Volán

7 órája

Magas komfortfokozatú turista-autóbuszok vásárlásáról szóló megállapodást kötött a Volánbusz Zrt. a MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.-vel. 29 új, emelt padlós, szóló autóbusz áll forgalomba nyár végéig - írta az MTI.

Díjat kapott a Huawei

9 órája

Kiemelkedő munkáltatói tevékenységéért díjazta a Top Employer Institute a Huawei Technologiest.