Mautner Zsófi új műsorral jelentkezik a TV Paprikán

Mautner Zsófi új műsorral jelentkezik a TV Paprikán

2020. szeptember 14.
Mautner Zsófin kívül hazánk egy másik, jól ismert és népszerű gasztrobloggere, Havas Dóra is új műsorral jelentkezik a TV Paprikán szeptember közepétől. A meleg őszi napokon pedig Bede Róbert mesterszakács segít eligazodni a kerti sütögetés világában.

Bede Róbert receptjeivel a világ körül

2018. március 02.

Új saját gyártású műsort indít a TV Paprika „A világ késsel-villával″ címmel, amelyben Bede Róbert és Kapusi Gerti receptjeivel a világ 20 országában tehetünk gasztro-kirándulást.

Tele a fazék ötletekkel

Tele a fazék ötletekkel

2017. november 03.
Lehet-e még újdonságokat hozni a főzőműsorok világában? Hogyan születnek az új ötletek? Feltűnhetnek-e a semmiből új sztárséfek? És persze a megkerülhetetlen kérdés: hogyan érintette a TV Paprikát a versenytárs csatorna megjelenése? Ezekről kérdeztük Minda Juditot, az AMC Networks International Central and Northern Europe infotainment és gyerekcsatornákért felelős programigazgatóját.

Új saját gyártású műsor a TV Paprikán

2017. június 16.

A TV Paprika legújabb műsorában Kapusi Gerti és Bede Róbert minden részben egy-egy európai ország gasztronómiai különlegességét hozza el a nézőknek.

Indul Bede Róbert új főzőműsora a TV Paprikán

2016. július 14.

A mesterszakács 12 éve főz a csatornán, eddig 25 műsorban láthattuk. Július 16-án indul a „Bede Róbert mesterfogásai” című, saját gyártású sorozat.