Zero waste konyha a BrandFestival-on

Zero waste konyha a BrandFestival-on

2018. október 15.
A 18. születésnapját ünneplő BrandFestival Közép-Európa egyik legjelentősebb kommunikációs konferenciája. Az október 18-19-én, a Budapest Music Centerben megrendezésre kerülő konferencia a zero waste alapgondolat köré szerveződik. Idén a rendezvény kiemelt partnere és gasztronómiai szakértője, a METRO Gasztroakadémia ad inspirációt és áttekintést napjaink élelmiszer- és vendéglátóipari trendjeivel kapcsolatban.

Valóra válhat-e az antihősöket teremtő digitális világ?

2018. október 09.

Október 18-án este, kifejezetten diákoknak és a szakma iránt érdeklődőknek rendezik meg a BrandFestival YOUTH-t.

Kormánypárti ügynökségek vezetik az Agency Toplist-et

Kormánypárti ügynökségek vezetik az Agency Toplist-et

2018. szeptember 08.
Noha az ötletgazda, Fabricius Gábor szerint a lista június első hetében került volna a nyilvánosság elé, az csak a tegnapi napon történt meg. Ahogy a Marketing&Media írja: ″Taroltak rajta az állami ügynökségek, a piaciak közül pedig a Republic Group és a White Rabbit nyert.″

Monica Lewinsky Magyarországra jön

2018. szeptember 05.

Az internetes zaklatás első áldozata tart előadást a BrandFestivalon.

Magyarország és a világ top influencerei találkoznak az idei BrandFestival-on

2018. augusztus 08.

Idén a BrandFestival az influencer marketing legkiemelkedőbb trendjeit mutatja be a Special Effects Média, a Star Network, a POME és a Creatinsta ügynökségekkel együttműködésben.

A BrandFestival csökkenti az ökológiai lábnyomát

2018. július 16.

A BrandFestival az idei évtől kiáll a fenntartható növekedés mellett, és arra törekszik, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyja maga után.

Trendek, amik a jövőt formálják

2018. július 05.

A BrandFestival trendLAB több, mint 30 szaktekintélyből álló grémiumának segítségével a jelen tendenciái alapján vizsgálta a jövő marketing-kommunikációs trendjeit.

Díjazták a legjobban teljesítő márkákat

2017. október 27.

Idén már második alkalommal adták át a BrandExcellence elismerést, amely az elmúlt egy év legkiválóbb márkaépítési teljesítményét elismerő szakmai díj.

Motivációs előadást tart Shane Tusup

2017. október 09.

Az „üvöltő zseniként” aposztrofált úszótréner saját tapasztalataiból merítve beszél majd a márkaépítésről és arról is, hogy milyen tényezők szükségesek a sikerhez a medencében és azon kívül.

Újabb húzónév a BrandFestival-on

2017. szeptember 28.

A márkaépítés jövőjével kapcsolatban mutat be perspektívát Bonnie Wan, a San Francisco-i Goodby, Silverstein & Partners stratégiai igazgatója.

Megjósolták a jövő trendjeit

2019. június 24.

A BrandFestival trendLAB harmadik alkalommal publikálja a hazai marketing- és kommunikációs szakterület trendjeivel kapcsolatos prognózisát.