Mindjárt itt a BrandExcellence

2016. szeptember 09.

Objektív, a márkaépítés teljesítményét elismerő díjat adnak át október végén a BrandFestivalon.

Már lehet regisztrálni a BrandFestivalra

2016. augusztus 15.

Megkezdődött a regisztráció a tizenhatodik alkalommal megrendezett kétnapos dzsemborira, amely október 27-én és 28-án rántja össze a szakát.

Nyilvánosságra hozták a BrandFestival első előadóit

2016. augusztus 11.

Az október 27-28-án, a Budapest Music Centerben megrendezésre kerülő eseményen a „Márkaélmény” alapgondolata mentén elemzi a jövőt a több, mint 100 előadó.

Ősszel ismét BrandFestival

2016. július 11.

A Republic Group idén október végén 16. alkalommal rendezi meg Közép-Európa egyik legjelentősebb stratégiai konferenciáját és rendszeres szakmai csúcstalálkozóját.

Mire jutottak a BrandFestival szakértői?

2016. május 24.

A konferencia tematikájának kialakítása az ügynökségi, a tartalomszolgáltatói és a megrendelői oldal több neves szaktekintélyének bevonásával történik.

A márkalojalitással foglalkozik a BrandFestival

2015. augusztus 13.

Október végén rendezik meg a konferenciát, amely idén a tizenötödik születésnapját ünnepli.

Megválaszolják: működik-e a Simplicity?

2013. augusztus 30.

A Siegel+Gale-től, a Boston Consulting Group-tól és a Nemzetgazdasági Minisztériumtól is érkezik előadó az idei BrandFestival rendezvényre. A témák a vállalati stratégiák és a kommunikációs kihívások köré szerveződnek. A szeptember 11-i eseményen az „Egyszerűsítés (Simplicity)” alapgondolata mentén elemzik a jövőt.

A célcsoport specifikus ügynökségeké a jövő?

2011. október 27.

A hagyományos ügynökségi modell helyett ajánlott célcsoport központú alternatívát Karányi Dániel, a fiatalokra szakosodott Friendly Advertising ügyvezetője a BrandFestivalon. A youth marketingre zenés hasonlatot is hozott: a jó kommunikációs koncepció úgy épül fel, mint a slágergyártás. Sőt, lopni sem szégyen - ha a végeredmény eredeti.

BrandFestivál: digitális trendek, melyekről alig tudunk valamit

2011. október 21.

A digitális világ aktuális buzzwordjeit kevéssé értjük, és gondjaink vannak a megfelelő alkalmazásukkal - derült ki Andy Cameronnak, a Wieden + Kennedy London interaktív kreatívigazgatójának előadásából.

A köztévére mehet a Forma-1

2011. október 20.

Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója a BrandFestivalon beszélt a közmédia arculatváltásáról, illetve további terveikről.

Díjazták a legjobban teljesítő márkákat

2017. október 27.

Idén már második alkalommal adták át a BrandExcellence elismerést, amely az elmúlt egy év legkiválóbb márkaépítési teljesítményét elismerő szakmai díj.

Motivációs előadást tart Shane Tusup

2017. október 9.

Az „üvöltő zseniként” aposztrofált úszótréner saját tapasztalataiból merítve beszél majd a márkaépítésről és arról is, hogy milyen tényezők szükségesek a sikerhez a medencében és azon kívül.

Újabb húzónév a BrandFestival-on

2017. szeptember 28.

A márkaépítés jövőjével kapcsolatban mutat be perspektívát Bonnie Wan, a San Francisco-i Goodby, Silverstein & Partners stratégiai igazgatója.

A valaha volt legerősebb a BrandFestival line-upja

2017. augusztus 22.

A cannes-i fesztivál több neves előadója is részt vesz az idei BrandFestivalon, többek között a Time Inc., a Viber, a SuperGroup, a Jungle Creations, a TutkovBudkov és az influencer branding szakértőjeként a Kairos Media is.