A márkalojalitással foglalkozik a BrandFestival

2015. augusztus 13.

Október végén rendezik meg a konferenciát, amely idén a tizenötödik születésnapját ünnepli.

Megválaszolják: működik-e a Simplicity?

2013. augusztus 30.

A Siegel+Gale-től, a Boston Consulting Group-tól és a Nemzetgazdasági Minisztériumtól is érkezik előadó az idei BrandFestival rendezvényre. A témák a vállalati stratégiák és a kommunikációs kihívások köré szerveződnek. A szeptember 11-i eseményen az „Egyszerűsítés (Simplicity)” alapgondolata mentén elemzik a jövőt.

A célcsoport specifikus ügynökségeké a jövő?

2011. október 27.

A hagyományos ügynökségi modell helyett ajánlott célcsoport központú alternatívát Karányi Dániel, a fiatalokra szakosodott Friendly Advertising ügyvezetője a BrandFestivalon. A youth marketingre zenés hasonlatot is hozott: a jó kommunikációs koncepció úgy épül fel, mint a slágergyártás. Sőt, lopni sem szégyen - ha a végeredmény eredeti.

BrandFestivál: digitális trendek, melyekről alig tudunk valamit

2011. október 21.

A digitális világ aktuális buzzwordjeit kevéssé értjük, és gondjaink vannak a megfelelő alkalmazásukkal - derült ki Andy Cameronnak, a Wieden + Kennedy London interaktív kreatívigazgatójának előadásából.

A köztévére mehet a Forma-1

2011. október 20.

Szabó László, az MTVA kommunikációs igazgatója a BrandFestivalon beszélt a közmédia arculatváltásáról, illetve további terveikről.

R-time blokk a BrandFestivalon

2011. szeptember 26.

A PrimeTime´11 minikonferenciára a második nap délelőttjén kerül sor. Lesznek médiaügynökségi, tévés és kutatói előadók is.

A fiatalokra és a döntéshozókra fókuszál a BrandFestival

2011. szeptember 19.

Az elköteleződés (engagement) az idei fő téma, de ezen belül a youth marketing és például az augmented reality is kiemelt szerepet kap.

Online tervezési eszköz a BrandFestivalon

2011. augusztus 23.

A konferencia jelszava idén a bevonás, elköteleződés, ezt az esemény menetében is érvényesítenék.

Tanulni, tanulni, tanulni

2011. augusztus 02.

A közelgő BrandFestival kapcsán Barna Tamással, a konferencia elnökével beszélgettünk bevonódásról, ügynökségi szerepekről, önképzésről. Az idei rendezvény nagy mértékben a tanulásról szól, a szakember szerint csak ezzel kerülhető el, hogy az ember ″elfogyjon″ a napi darálásban. A tanulás azért is fontos, mert az ügyfelek teljesen mást várnak most egy kommunikációs ügynökségtől, mint a válság előtt. Az üzleti tanácsadást pedig nem lehet megoldani B-kategóriás emberekkel.

Az engagement lesz a BrandFestival jelszava

2011. június 22.

2011. október 20-21-én rendezik meg a márkastratégiai találkozó következő kiadását.

A valaha volt legerősebb a BrandFestival line-upja

2017. augusztus 22.

A cannes-i fesztivál több neves előadója is részt vesz az idei BrandFestivalon, többek között a Time Inc., a Viber, a SuperGroup, a Jungle Creations, a TutkovBudkov és az influencer branding szakértőjeként a Kairos Media is.

Mindjárt itt a BrandExcellence

2016. szeptember 9.

Objektív, a márkaépítés teljesítményét elismerő díjat adnak át október végén a BrandFestivalon.

Már lehet regisztrálni a BrandFestivalra

2016. augusztus 15.

Megkezdődött a regisztráció a tizenhatodik alkalommal megrendezett kétnapos dzsemborira, amely október 27-én és 28-án rántja össze a szakát.