Random villamoskoncerttel indult a Budapest Ritmo

2018. szeptember 27.

Alig egy hét múlva – október 5 -én – indul a főváros túlzások nélkül mondhatóan egyik legizgalmasabb rendezvénye, a Budapest Ritmo.

Játékos és ismeretterjesztő járdafestések lepték el Budapest utcáit

2018. szeptember 07.

Ezentúl nemcsak a könyvekben vagy otthonainkban találkozhatunk ezekkel a játékos és ismeretterjesztő jelenségekkel, hanem Budapest különböző kerületeiben is fellelhetjük őket, méghozzá járdafestések formájában.

2019-ben Budapest lesz Európa Sportfővárosa

2019-ben Budapest lesz Európa Sportfővárosa

2018. augusztus 17.
Ennek apropóján a Fővárosi Önkormányzat egy hatalmas falfestményt adott át a Krisztina körúton. A városi sport népszerűsítése céljából felfestett képet a Színes Város Csoport készítette, az alkotók 91 liter festéket használtak el a munka során.

Budapest Bornegyede márkát épít

2018. július 20.

Bárki pályázhat ötletével, hogyan tenné a budafoki borkultúrát és turizmust márkává, illetve hogyan építené fel a kerület turisztikai arculatát.

Will Smith a Lánchíd tetején táncol

2018. július 13.

A színész az Instagramjára töltött fel egy videót, amelyben az látszik, hogy felmászik a Lánchíd tetejére, majd táncolni kezd.

Budapest ihlette dalokkal bővül a margitszigeti zenélő szökőkút vízjátéka

2018. július 11.

Bekerültek a Budapest Dal zeneszámai is a margitszigeti zenélő szökőkút kínálatába, és minden nap 18:00 és 18:20 között hallhatóak.

Budapest lesz az NBB stratégiai központja

2018. június 19.

A Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) Tanácsa 2018. június 4-5-én tartotta 109. ülését, ahol többek között egy új európai központ létrehozásáról döntöttek.

Hogyan találjunk üres üzlethelyiséget?

2018. május 02.

Vadonatúj, innovatív vállalkozó és közösségbarát weboldal kezdte meg működését Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara összefogásában.

Mobilra viszi a cégvezetői döntéseket a Budapest Bank

2018. április 12.

Új mobiltechnológiát vezet be a Budapest Bank, első körben vállalati ügyfelei számára.

Mennyit ér egy okos hír?

Mennyit ér egy okos hír?

Observer 2018. február 14.
Az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. városmarketing-kutatásának keretében vizsgálta az okosvárosprojektek médiaképét, olyan kérdésekre keresve a választ, mint hogy mennyire hatékony a városok kommunikációja, hogyan tematizálja a sajtó az okosváros-fejlesztéseket, és mi jut el ezekből a nagyközönséghez.

Csúcsgasztronómiai találkozó Budapesten

2018. november 6.

November 8-án együtt főz a jelenlegi magyar Bocuse d´Or csapat: Pohner Ádám, Csillag Richárd, Segal Viktor és Hamvas Zoltán, két norvég Bocuse legenda, Odd Ivar Solvold és Ørjan Johannessen, valamint Széll Tamás és Szulló Szabina.

Budapest Bornegyede márkát épít

2018. július 20.

Bárki pályázhat ötletével, hogyan tenné a budafoki borkultúrát és turizmust márkává, illetve hogyan építené fel a kerület turisztikai arculatát.