Régi, budapesti fotókat keres a Városliget Café

2017. április 18.

A pályázatuk célja, hogy minél több képet gyűjtsön be, bemutatva a főváros romantikáját, báját.

Aki a háttérből irányítja a vizuális kultúrát

Aki a háttérből irányítja a vizuális kultúrát

2017. március 31.
Andrea Piacquadio a világ legsikeresebb microstock fotósa: átlagosan 40 másodpercenként töltik le egy képét valahol a világban. Fotóival ő – és sikeres kollégái – akár a globális trendeket is képesek befolyásolni. A művésszel és Luigino Bottegával, Andrea személyes márkaépítési tanácsadójával a budapesti műteremlakásán beszélgettünk. A lakást átjárja a kreativitás: a falakon művészi képek, a sarkokban mindenhol kelléknek használható tárgyak a vívóruházattól a pedálos gyerekautón át a bakelit telefonokig és az antikvár könyvekig. Andrea a bolhapiacokon is gyűjti az inspirációt, bárhol jár is a világban.

Zenélő kisbusz járja Budapest utcáit

2016. augusztus 02.

A Schweppes JazzMobil minden hétvégén megáll egy forgalmas budapesti köztéren, ahol egy zenekarhoz egy népszerű énekes csatlakozik.

Jótékonysági kezdeményezést támogat a Well PR

2016. július 14.

A Well PR csapata integrált kommunikációs szaktudásával pro bono segíti a Budapest Bike Maffia és a Cafe Art legújabb jótékonysági kezdeményezését, a My Budapest Photo Projectet.

Fejlesztések a Telekom budapesti vezetékes hálózatán

2016. július 12.

A Magyar Telekom országos vezetékes hálózatkorszerűsítési programja keretében Budapest több kerületében is jelentős fejlesztéseket hajt végre.

Budapest XIII. kerület a Marketing Fővárosa 2016-ban

Budapest XIII. kerület a Marketing Fővárosa 2016-ban

2016. június 08.
A fődíj mellett a Városmarketing nagykövete különdíjat is megkapta, hiszen ők nyújtották be a legtöbb pályázatot, ezzel is bizonyítva, hogy komplex marketing tevékenységet folytattak az elmúlt esztendőben.

Egyedi élménnyel készülnek

2016. május 04.

Tizenegy étterembe hozza el a Bocuse d’Or-élményt a S.Pellegrino.

Új kortárs tartalommal bővül a Hallgass, olvasó!

2016. április 28.

Folytatódik a kortárs magyar irodalmat népszerűsítő mobilalkalmazás, amelyet tavaly indított el Budapest Főváros Önkormányzata, a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft. és a Margó Irodalmi Fesztivál.

Kampányt indított az Uber

2016. február 09.

Az UberVAGYOK kampányhoz ismert személyiségek is csatlakoztak.

Kerületi szinten is célozhatnak a hirdetők

2016. január 20.

151 szolgáltatást érintő cross-médiás geotargetálás indult Budapestre.

Will Smith a Lánchíd tetején táncol

2018. július 13.

A színész az Instagramjára töltött fel egy videót, amelyben az látszik, hogy felmászik a Lánchíd tetejére, majd táncolni kezd.

Budapest lesz az NBB stratégiai központja

2018. június 19.

A Nemzetközi Beruházási Bank (NBB) Tanácsa 2018. június 4-5-én tartotta 109. ülését, ahol többek között egy új európai központ létrehozásáról döntöttek.

Hogyan találjunk üres üzlethelyiséget?

2018. május 2.

Vadonatúj, innovatív vállalkozó és közösségbarát weboldal kezdte meg működését Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara összefogásában.